Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! Köpeklere işkence ettiler

Sakarya’da bir köpek bakım, yetiştirme ve eğitim yerinde çekildiği iddia edilen korkunç görüntüler, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bir kişinin acımasızca köpeğe işkence ettiği anlar, izleyenlerin ve hayvanseverlerin büyük tepkisine neden oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından, 24 Haziran 2004'te kabul edilen ve 1 Temmuz 2004'te Resmi Gazete'de yayımlanan yasa yürürlüğe gireli çok oldu ancak hayvanlara yapılan eziyet ve işkenceler bitmedi. Bunun son örneğinin Sakarya'da yaşandığı ortaya çıktı.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! Köpeklere işkence ettiler

KÖPEK BARINMA, YETİŞTİRME VE EĞİTİM MERKEZİNDE İŞKENCE

Sakarya’da bir köpek bakım, yetiştirme ve eğitim yerinde çekildiği iddia edilen korkunç görüntüler, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Belma Aydoğan adlı hayvansever tarafından paylaşılan görüntüler, “Azerbaycan'dan cins köpekler getirip Sakarya'da çiftliği olan bir villada kafeslerde tutup satıyorlar? Kendisi ile ilgili iddialar korkunç, evde yaklaşık 30 küsur köpek olduğu evin pislik içinde olduğu sinirlendikçe köpeklere şiddet uyguladığı söyleniyor.” şeklinde yazılarak paylaşıldı.

HAYVANSEVER İHBARCI, TWEET ATARAK YARDIM İSTEDİ

Hayvansever Aydoğan sosyal medya paylaşımının devamında, "Köpekleri Rusya’dan getirtip #CanSüvari çiftliğinde çiftleştirip satıyorlarmış Anar Marzeyev köpekleri yabancılara sattıklarını iddia etsede tespit edilip çocuklar koruma altına alınacaklar @camoka_official CANSINIZ Konuyla avukatımız Ülker Şahverdi @EmniyetSakarya ilgileniyor" ve "BULUNDU Yer SAKARYA Bu Çiftlikte Hem Üretim hem İşkence hem Satış var .Hayvan üreten Azeri asıllı Anar_Mirzeyev kimdir Azerbaycan'dan cins köpekler getirip Sakarya'da çiftliği olan bi villada kafeslerde tutup satıyorlar mı? Kendisi ile ilgili iddialar korkunç, evde yaklaşık 30 köpek var evin pislik içinde olduğu sinirlendikçe köpeklere şiddet uyguladığı söyleniyor. Hukuki Süreç Başlatılıldı! Çok kıymetli avukatımız Ülker Şahverdi konu ile bizzat kendi ilgileniyor." yazarak, okuyanlardan vahşet görüntülerinin duyurulmasını istedi ve polise ihbarda bulundu.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! Köpeklere işkence ettiler - Resim : 2


SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Bir kişinin acımasızca köpeğe işkence ettiği anlar, izleyenlerin ve hayvanseverlerin büyük tepkisine neden oldu. Köpeklere yapılan inanılmaz şiddet görüntüleri sonrası, çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepkilerini, "Köpeğe eğitim diye işkence eden Azerbaycan’lı Anar_Mirzeyev bize gelen ihbardan sonra Antalya’ya kaçmış @camoka_official canlı yayına aldı ihbar yapıldı #CanSüvari hayvan çiftliğinde çalışanmış! sahibi canlı yayında avukatla #CanSüvari çiftliğinde çocuk eşleşmeye giderken ölmüş" ve,"Mesela bu arkadaşın bir daha sokaklarda olmaması lazım. Neden? Çünkü akıl sağlığı yerinde değil… Yemin ederim delireceğim artık." mesajları yazarak gösterdi.


SAKARYA POLİSİ ADRESLERE BASKIN DÜZENLEDİ

Köpeklere işkence mesajları üzerine, Sakarya Emniyet Müdürlüğü polislerinin harekete geçtiği öğrenildi. Polisin yaptığı araştırmada; köpeklere işkence görüntülerinin, bundan 6 ay önce meydana geldiğinin anlaşıldığı açıklanırken, ihbarda adı geçen kişilerin Sakarya'da yaşadıkları adrese baskın yapıldığı, ancak uzun bir süre önce oradan ayrıldıklarının tespit edildiği ifade edildi.

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! Köpeklere işkence ettiler ile ilgili etiketler Sakarya köpeklere işkence tepki

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.