Sosyal medyanın yalancı provokatörü Bircan Yıldırım gözaltına alındı!

Sosyal medyada asılsız iddiaları dolaşıma sokarak, Türkiye ve iktidar aleyhine propaganda yapan Bircan Yıldırım isimli hesabın yöneticisi, ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçundan gözaltına alındı

14 ve 28 Mayıs seçimleri sırasında ortaya attığı asılsız iddialar ve yaptığı algı dolu paylaşımlarla gündeme gelen 'Bircan Yıldırım' isimli hesap, son olarak Filistin'de katliam saldırıları yapan işgalci İsrail üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Sosyal medyanın yalancı provokatörü Bircan Yıldırım gözaltına alındı!

'ERDOĞAN İLE NETANYAHU ANLAŞTI' YALANI

Bahse konu hesap, dün gece saatlerinde 'İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anlaşma imzaladığı' yalanını ortaya attı.

Kısa bir süre sonra bu paylaşımı kaldıran provokatör, bugün ise Almanya'da yaşayan Afgan bir ailenin Türkiye'de 3 bin 200 euro maaş aldığını öne sürdü.

Vatandaşlar provokatör hakkında emniyet birimlerine çağrı yaptı.

Sosyal medyanın yalancı provokatörü Bircan Yıldırım gözaltına alındı! - Resim : 2

GÖZALTINA ALINDI

Türkiye ve iktidar aleyhine propaganda yapan Bircan Yıldırım isimli hesabın yöneticisi, ‘halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma’ suçundan gözaltına alındı.

Sosyal medyanın yalancı provokatörü Bircan Yıldırım gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.