Sosyal medyadan gönderdiği arkadaşlık isteği başını yaktı! Şarkıcı Hakan Akayran'ın kemiklerini kırdılar

Şarkıcı ve gitarist Hakan Akayran, kız arkadaşına takip isteği attığı gerekçesiyle Hüseyin G. tarafından darp edildi. Hüseyin G. tarafından öldüresiye dövülen şarkıcının vücudunda kırıklar meydana geldi. Hüseyin G., hakkında 4,5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Hakan Akayran ise 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. İşte skandal darp olayının perde arkası...


Şarkıcı ve gitarist Hakan Akayran'ın sosyal medya üzerinden gönderdiği arkadaşlık isteği başını yaktı. Olay, 3 Mart tarihinde saat 03.00 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde meydana geldi.

TANINMAYACAK HALE GELDİ

Sanatçı aracını park etmiş ikametine gireceği sırada daha önceden aynı sokakta oturduğu için tanıdığı Hüseyin G. ile karşılaştı. Genç adam, Hakan Akayran'ın yanına gelerek, "Senin Instagram'ın var mı lan!" diyerek elinde bulunan telefonu alarak sosyal medya hesabından genç bir kadının fotoğrafını gösterdi. Daha sonra gösterdiği kişiyi tanıyıp tanımadığını soran Hüseyin G., tanımadığı cevabını alınca genç adam saldırmaya başladı. Yumruk darbesiyle yere yığılan Akayran'ın üzerine diziyle bastıran Hüseyin G., iddiaya göre 40-50 yumruk darbesi ile sanatçıyı tanınmayacak hale getirdi.

Sosyal medyadan gönderdiği arkadaşlık isteği başını yaktı! Şarkıcı Hakan Akayran'ın kemiklerini kırdılar


Sabah Gazetesi'nden Atakan Irmak'ın haberine göre; Şikayet üzerine gözaltına alınan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında doktor raporuna göre Hakan Akayran'ın kemik kırığı oluşacak şekilde yaralandığı, Hüseyin G.'nin ise basit şekilde yaralandığı belirlendi.


HAKİM KARŞISINA ÇIKACAKLAR

Savcılık soruşturma sonunda Hüseyin G., hakkında, 'kasten yaralama' suçunu işlediği gerekçesiyle 4,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Akayran ise 'Basit yaralama' suçunu işlediği gerekçesiyle 1 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak. Taraflar Asliye Ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkacak.


HASTANELİK OLDU

Aldığı yumruk darbeleriyle kendisinden geçen genç adamın yardımına ise bir vatandaş koştu. İhbar üzerine olay yerine polis ve ambulans ekipleri geldi. Darp edilen sanatçı ambulansla hastanede tedavi altına alındı. Kolunda ve çeşitli yerlerinde kırıklar meydana gelen Akayran şüpheliden şikâyetçi oldu.

Sosyal medyadan gönderdiği arkadaşlık isteği başını yaktı! Şarkıcı Hakan Akayran'ın kemiklerini kırdılar ile ilgili etiketler Darp
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.