Sosyal medyadaki kavga sokağa taştı! 40 kişi birbirine girdi

Bodrum'da 40 kişilik 2 grubun sosyal medyada başlayan tartışması cadde ortasında arbedeye dönüştü. Bıçak, sopa ve kaldırım taşlarının kullanıldığı kavgada 1’i ağır 4 kişi yaralandı.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gümbet Mahallesi’nde 2 farklı ikamette yaşadıkları ve akraba oldukları öğrenilen işçiler arasında sosyal medyada tartışma başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine taraflardan biri, diğer grubun Ayaz Caddesi üzerindeki yaşadığı ikamete gitti. Burada başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Sosyal medyadaki kavga sokağa taştı! 40 kişi birbirine girdi

Yaklaşık 40 kişinin birbirine girdiği kavgada bıçak, kaldırım taşı ve sopalar kullanıldı. Caddenin savaş alanına döndüğü kavganın ihbar edilmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Olayda Erhan K., Erkan K., Fesih K. ve Necmettin K. yaralandı.

Sosyal medyadaki kavga sokağa taştı! 40 kişi birbirine girdi - Resim : 2

Yaralılar 112 Acil Sağlık ve Acıbadem Hastanesi ambulansları ile hastanelere sevk edildi. Kavgada yaralanan Erhan K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.


İHA

Sosyal medyadaki kavga sokağa taştı! 40 kişi birbirine girdi ile ilgili etiketler Bodrum sosyal medya kavgası arbede

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.