Sosyal medyada 'Tamam Tamam' rüzgarı

Deniz Cem; Soul, Türkçe Pop, Elektronik Pop ve Alaturka tarzlarının etkileştiği “Tamam Tamam” adlı şarkısı ‘ Tik Tok ‘ isimli uygulamada 200 milyon üzerinde izlemeye ulaştı.

2015 yılında yayınlanan hüzünlü şarkısı “Pamuk ipliği” ve 2016’da yayınlanan “Git Dedim Olmadı” adlı şarkısıyla müzik dünyasında güzel bir başlangıç yapan Deniz Cem, uzun bir aradan sonra enerji dolu “Tamam Tamam” adlı şarkısını DMC Müzik etiketiyle yayınlamıştı.

'Tamam Tamam', 30 milyon kullanıcıya ulaşan ‘ Tik Tok ‘ isimli uygulamada 200 milyon üzerinde izlemeye ulaştı.

Ülkemizden ve dünyadan bir çok fenomen şarkıyla videolar çekti, çekmeye devam ediyorlar.

Dünya çapında 190.000 ‘ den fazla video çekilmiş durumda. Şu anda Rusya, Türk Cumhuriyetleri, Kazakhistan, Ermenistan, Gürcistan, Tunus, Cezayir, İran, Almanya gibi ülkelerden videolar çekiliyor.

 

DENİZ CEM KİMDİR?

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Şan bölümünde müzik eğitimini tamamlayan Deniz Cem, 2006 – 2011 Yılları arasında birçok uluslararası şarkı yarışmasında Türkiye’yi temsil etti ve birbirinden değerli ödüller kazandı. Müzik kariyerinin yanı sıra eğitimini de ihmal etmeyen Deniz Cem, İstanbul Üniversitesi Biomedikal Teknolojileri ve Kocaeli üniversitesi Jeofizik Mühendisliği fakültesi mezunu.

 Ladies & Genrilmen isimli serbest çalışmalar yapan koro ile Sezen Aksu, Erol Evgin, Alessandro Safina gibi sanatçıların arkasında geri vokal olarak çalışmalar yaptı ve sonrasında Romanya’nın Ulusal kanalı TVR1 ‘in düzenlediği ‘Golden Stag’ yarışmasında menajerlerin ilgisini çekerek İtalya, Romanya gibi ülkelerde konserlerde sahne almaya başladı.

Yurt dışı konserlerine hala devam eden ve sahnede Türkçe, İngilizce, İspanyolca ve Farsça şarkılar söyleyen Deniz Cem yakında Türkiye’de de sevenleriyle sahnede bol bol buluşmayı planlıyor. 

Sosyal medyada 'Tamam Tamam' rüzgarı ile ilgili etiketler video TikTok deniz cem tamam tamam
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.