Sosyal medyada manipülatif paylaşımlarıyla dikkat çeken İbrahim Haskoloğlu tutuklandı

İbrahim Haskoloğlu, kişisel bilgileri hukuka aykırı yolla ele geçirdiği iddiasıyla sabah saatlerinde gözaltına alındı. Paylaşımları arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'a ait olduğu öne sürülen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartları da yer alan Haskoloğlu tutuklandı.

Sosyal medyada manipülatif paylaşımlarıyla dikkat çeken İbrahim Haskoloğlu, dün gece Üsküdar'daki evinde gözaltına alındı.

Haskoloğlu 5 gün önce Twitter'da yaptığı paylaşımda, "Yaklaşık 2 ay önce yayındayken bana bir hacker grubu ulaştı. E-Devlet ve devlete ait sitelerden verilerin çalındığını söylediler. Verileri hala da sızdırıyor olduklarını belirttiler. Bazı devlet yetkililerinin bilgilerini benimle paylaştılar. Buna yeni kimlik kartları da dahil." açıklamasını yapmıştı.

İbrahim Haskoloğlu'nun paylaşımları arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'a ait olduğu öne sürülen Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartları da yer almıştı.

Hakkında İçişleri Bakanlığı'nın şikâyetçi olduğu İbrahim Haskoloğlu'nun gözaltına alınarak, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Haskoloğlu'nun tutuklandığı bildirildi.

DHA

 

Sosyal medyada manipülatif paylaşımlarıyla dikkat çeken İbrahim Haskoloğlu tutuklandı ile ilgili etiketler İbrahim Haskoloğlu tutuklama
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.