Sosyal medyada gündem olmuştu... Bakan Yerlikaya'dan o polis memuruna sürpriz!

Samsun'da bir gence verdiği nasihat ve 'Ama ölürsen ne yapacağız yavrum' sözleriyle tüm Türkiye'yi duygulandıran polise, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya motosiklet hediye etti. Bakan Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Şahin görevlisi Alper Gökhan Yıldırım kardeşimizi Bakanlığımızda misafir edip, görevinde kullandığı motosikletini yenisiyle değiştirdik" dedi.

Bir motosiklet sürücüsüne baba şefkatiyle yaklaşıp, kaza yapmaması için nasihat verdiği video ile tanınan Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Şahin görevlisi Alper Gökhan Yıldırım'a İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından motosiklet hediye edildi.

Bakan Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tüm Türkiye, onu genç bir motosiklet sürücüsüne baba şefkatiyle yaklaşıp, kaza yapmaması için nasihat verdiği video ile tanımıştı. 'Ama ölürsen ne yapacağız yavrum' sözleri hepimizi duygulandırmıştı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'nde Şahin görevlisi Alper Gökhan Yıldırım kardeşimizi Bakanlığımızda misafir edip, görevinde kullandığı motosikletini yenisiyle değiştirdik. Ülkemizin huzuru ve güvenliği için çalışan her bir personelimiz başımızın tacıdır" ifadelerine yer verdi.

 

Sosyal medyada gündem olmuştu... Bakan Yerlikaya'dan o polis memuruna sürpriz! ile ilgili etiketler Samsun Ali Yerlikaya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.