Sosyal medyada gündem oldu! Karadeniz'de patlama sesleri duyuldu! Vatandaş ve yetkililer seslerin nereden geldiğini araştırıyor!

Sosyal medyada Karadeniz'den gelen patlama sesleri gündem oldu. Yaşanan korku dolu anları ve yapılan çalışmaları vatandaş aktardı. Karadeniz'de gece vakti duyulan patlama sesleri nereden geliyor? Bu sesler neyi gösteriyor? İşte denizin dibinden geldiği düşünülen patlama seslerinin detayları...

Karadeniz sahilinde bulunan illerden akşam saatlerinde patlama sesi araştırması yapılmaya başladı. Denizin dibinden geldiği düşünülen sesler korkuttu. Kaynağı belli olmayan patlama sesleri Bartın, Kastamonu, Zonguldak, Sakarya gibi şehirlerde duyuldu.

AKŞAM SAATLERİNDE İLK SESLER DUYULDU

Karadeniz’de akşam saat 21.30-23.00 arasında, aralıklarla 4-5 kez duyulan patlama sesi ve yaşanan sarsılma, Bartın, Kastamonu, Zonguldak, Sakarya gibi sahil şehirlerinde hissedildi.

Tedirginliğe neden olan sesin ardından Bartın’ın Amasra ilçesindeki sahil güvenlik botları da limandan uluslararası sulara kadar olan hatta devriye atarak, sesin kaynağını tespit etmeye çalıştı.

Birçok sosyal medya kullanıcısı seslere ilişkin paylaşım yaptı.

Sosyal medyada gündem oldu! Karadeniz'de patlama sesleri duyuldu! Vatandaş ve yetkililer seslerin nereden geldiğini araştırıyor! ile ilgili etiketler Karadeniz patlama Bartın
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.