Sosyal medyada gündem oldu... 399 yaşında olduğu iddia edilen adamla ilgili gerçek ortaya çıktı

Sosyal medya paylaşılan bir videoda görülen adamın 399 yaşında ve Türk olduğu iddia ediliyor. Kısa sürede viral olan videoda yer alan adamın akrabası, söz konusu kişinin Taylandlı ve 109 yaşında olduğunu söyledi.

Sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılan bir video izleyenleri şoke etti. Videodaki yaşlı adamın 399 yaşında ve Türk olduğu iddia edildi. Kısa sürede yayılan video ile ilgili yaşlı adamın akrabası açıklama yapmak zorunda kaldı.

Yaşlı adamın akrabası, adamın 399 değil 109 yaşında olduğunu açıkladı. Ayrıca adamın akrabası Türk olmadıklarını Taylandlı olduklarını söyledi.

399 yaşında olduğu iddia edilen adamın videosuna sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı. Mizahlarına Taylandlı adamı dahil eden kullanıcılar, "Adam ölmüş zaten gömmeyi unutmuşlar", "yorumlarını yaptı.

 

Sosyal medyada gündem oldu... 399 yaşında olduğu iddia edilen adamla ilgili gerçek ortaya çıktı ile ilgili etiketler Sosyal Medya video 399 yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.