Sosyal medyada "Fetullah Gülen öldü" iddiası

Geçtiğimiz günlerde Fetullah Gülen'in son görüntüsünün medyaya yansıması üzerine sosyal medyada dikkat çeken bazı paylaşımlar yapıldı. Sosyal medyayada yayılan iddiaya göre, Gülen, bir Türk istihbaratçısı tarafından zehirlenerek öldürüldü! Ancak şu ana kadar iddiayı teyit eden resmi bir açıklama gelmedi...

Youtube üzerinden yayınlar yapan FETÖ üyesi Gülşah Çavuşoğlu, terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in son halini gösteren fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Aylar sonra ortaya çıkan fotoğrafta Gülen'in evinin bahçesinde oturduğu ve kahve içtiği görülüyordu.

Bu fotoğrafın medyaya yansımasının hemen ardından ise sosyal medyada birbiri ardına Fetullah Gülen hakkında mesajlar paylaşıldı.

Fetullah Gülen'in öldürüldüğü iddiasını taşıyan o mesajların birinde, "İstihbarat bilgisi, gelen habere göre Cevdet Türkyolu'nun yanına sızan Türk istihbaratçısı, Fetulah Gülen'i zehirliyor, akabinde kaçıyor, Cevdet Türkyolu cesedi görünce evine geçiyor ve kendini asıyor. Bu durumda hem Fetö papazı hem de Cevdet Türkyolu cehennemne yolcu oluyor." ifadeleri yer aldı.

Bir başka mesajda ise "Rus haber kanalı ORT'nin haberine göre terörist Fetullah Gülen gebermiş" iddiasına yer verildi.

PENSİLVANYA'YA NEDEN AKIN AKIN GİDİYORLAR?

Avukat Burak Bekiroğlu da sosyal medyada yer alan bu iddialar üzerine şu paylaşımda bulundu;

"ABD’de saat gece 03:20, bu saatte Pensilvanya’ya akın akın gidiyorsunuz ve hepiniz ayaktasınız. NEDEN?"

 

Sosyal medyada "Fetullah Gülen öldü" iddiası ile ilgili etiketler Fetullah Gülen ABD FETÖ öldü
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.