Sosyal medyada dikkat çeken paylaşım: İBB değil Karayolları yaptı

Son dakika... Trafiğin yoğun olduğu yerlerden olan Basın Ekspres yolundaki asfalt yenileme, köprü derzlerinin yenilenmesi ve otoyol bağlantı yolları onarım çalışmaları Karayolları Genel Müdürülüğü tarafından geçtiğimiz ay gerçekleştirilmişti. Yol yapım çalışmalarının İBB'ye mal edilmesi üzerine, vatandaşlar yol üzerindeki pankartları sosyal medyadan paylaşarak İBB'ye tepki gösterdiler.

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'nin bağlantı yollarının İBB tarafından yapılmaması tepkiye yol açmıştı. Devreye Cumhurbaşkanı Erdoğan girerek, bağlantı yolları kısa sürede bitirilip hastanenin açılışı gerçekleştirilmişti.

Sosyal medyada dikkat çeken paylaşım: İBB değil Karayolları yaptı

Benzer bir olay basın ekspres bağlantı yollarında da yaşandı. Yolların yapımını yine devlet üstlendi. Vatandaşlar yol üzerindeki pankartları paylaşıp İBB'ye tepki gösterdiler.

Sosyal medyada dikkat çeken paylaşım: İBB değil Karayolları yaptı ile ilgili etiketler İBB Başak Dizer Çam ve Sakura Hastanesi basın ekspres yolu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.