Sosyal medyada Dersim provokasyonu...

Sosyal medyada Tunceli'de çıkan örtü yangınları ile ilgili kara propaganda başlatıldı.

DersimYakılıyor başlığıyla başlatılan kampanyada vatandaşlar doğru olmayan bilgilerle yönlendirlmeye çalışılıyor.

Oysa ki Tunceli Valisi Tuncay Sonel bugün yaptığı açıklamada kentte son günlerde çıkan örtü yangınlarının tamamının söndürüldüğünü açıkladı.

Sonel, özellikle sosyal medya üzerinden bilgi kirliliği yaymaya çalışıp vatandaşları yanıltmaya, huzuru ortamını bozmaya çalışan kişi ve kurumlar hakkında gerekli işlemlerin adli mercilerce yapılmaya başlandığını belirtti.

Vali Sonel açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Tesis edilen huzur ortamı birilerinin elindeki propaganda malzemelerini alıyor. Tunceli başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımızın desteğiyle gün geçtikçe gelişiyor, üretiyor, değişiyor, güzelleşiyor, modernleşiyor. Çağdaş insanların yaşadığı Tunceli huzur kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve bu huzur ortamı vatandaşlarımızın da desteğiyle kalıcı hale gelecek çünkü Tunceli bunu hak ediyor. Kentimizde son günlerde çıkan yangınların ardından belli bir kesimin 'bilinçli olarak yangın çıkarılıyor' ve 'yangınlar müdahale edilerek söndürülmüyor' şeklindeki yaklaşımları en hafif tabirle vicdansızlık ve ahlaksızlıktır."

Sosyal medyada Dersim provokasyonu... ile ilgili etiketler Tunceli Yangın dersim provokasyon tuncay sonel
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.