Sosyal medyada dalga konusu olan haber spikeri Ece Üner sitem etti

Ece Üner, katıldığı bir televizyon programında yaptığı psikolojik tespitle gündem oldu. 40 yaşındaki sunucu ve spiker Ece Üner, sosyal medyada kendisiyle ilgili yapılan yorumlara sitem etti. Tepkisini Twitter'dan dile getiren Üner, kendisiyle ilgili ilginç ifadeler kullandı.

Spiker ve sunucu Ece Üner yaptığı açıklamaların ardından sosyal medyada kendisiyle ilgili dolaşan esprilere ve açıklamalarıyla dalga geçilmesine sitem etti. Üner, tepkisini Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir açıklamayla dile getirdi.

 ece üner

Katıldığı televizyon programında yaptığı "Psikolojide bir kural varmış. 3 dakikadan fazla bir kavga uzuyorsa o seninle ilgili bir problem değilmiş" sözleriyle gündem olan Üner, sosyal medyanın diline düştü. Ece Üner, hakkında yapılan capslere sitem etti.


''ECE ÜNER ÇOK CAHİL''

Üner konu ile ilgili Twitter hesabından "Bu Ece Üner çok cahil bir kadın keşke ölse. Vallahi dert tasa kalmaz memlekette" paylaşımı yaptı. Ece Üner kendisine gelen destek mesajlarına da emojilerle yanıt verdi.

ece üner

Sosyal medyada dalga konusu olan haber spikeri Ece Üner sitem etti ile ilgili etiketler Ece Üner Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.