Sosyal medyada alay konusu olmuştu... Czn Burak'tan 'aylık gelir' eleştirilerine jet yanıt

Sahibi olduğu restoranın İstanbul, Dubai ve Tacikistan'da şubeleri bulunan ünlü işletmeci CZN Burak, katıldığı bir duruşma sırasında aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu açıklamış ve bu açıklamasıyla sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Instagram'da 42 milyona yakın takipçisi olan CZN Burak hakkında yapılan eleşiriler karşısında sessizliğini bozdu.

'CZN Burak' olarak tanınan ünlü işletmeci ve sosyal medya fenomeni Burak Özdemir, babası İsmail Özdemir ile birlikte bir restoranının kış bahçesinde yaptığı düzenleme gerekçesiyle "İmar Kirliliğine neden olmak" suçundan yargılandıkları davanın duruşmasına katılmış, kimlik sorgusunda işletmeci olduğunu ve aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu açıklamıştı. 26 yaşındaki fenomen işletmecinin aylık gelir açıklaması sosyal medyaya bomba gibi düşmüştü. Burak'ın aylık gelirini az bulan sosyal medya kullanıcıları eleştiri yağdırmıştı.

Sosyal medyada alay konusu olmuştu... Czn Burak'tan 'aylık gelir' eleştirilerine jet yanıt

ELEŞTİRİLERE SESSİZ KALMADI

Aylık gelir açıklamasıyla kısa sürede sosyal medyada gündem olan CZN Burak gelen eleştiriler karşısında sessizliğini bozdu. Aylık kazancını 30 bin TL olarak açıklayan Özdemir, hakkındaki eleştirilere Twitter hesabın üzerinden yanıt verdi.

CZN Burak konuya ilişkin yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Herkesin kazancı kendini ilgilendirir. Beni yakından tanıyan herkes babam ile çalıştığımı bilir. Birinin hakkını yiyecek en son kişiyim, beni kimse kendisi ile karıştırmasın"

Aylık geliriyle ilgili eleştirilere CZN Burak'tan yanıt

 

 

Sosyal medyada alay konusu olmuştu... Czn Burak'tan 'aylık gelir' eleştirilerine jet yanıt ile ilgili etiketler CZN Burak Burak Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.