Sosyal medya operasyonu: Terör örgütünü öven ve örgüt propagandası yapanlara baskın!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya üzerinden terör örgütünü öven ve örgütün propagandasını yapanlara yönelik operasyon gerçekleştirildiğini duyurdu. Düzenlenen operasyonun detayları da paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyadan terör örgütünü öve ve örgütün propagandasını yapanları tespit ederek operasyon düzenlendiğini duyurdu.

60 hesabın tespit edildiğini belirten Bakan Yerlikaya bu hesap kullanıcılarından 53'ünün yurt dışında oldukları belirlendiği ve haklarında adli işlem başlatıldığını duyurdu.

Bakan Yerlikaya operasyona ilişkin detayları da paylaştı;

Pençe-Kilit Harekât bölgesinde Şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize yönelik sosyal medya üzerinden “provokatif amaçlı olarak”

* Bölücü Terör Örgütünü (BTÖ) öven,
* Propagandasını yapan ve
* Yanıltıcı bilgiyi alenen yayan 60 hesap yöneticisi ve kullanıcısı şüpheli tespit edildi.

53 şüphelinin yurt dışında olduğu belirlendi ve haklarında adli işlemler başlatıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında tespit edilen 7 şüpheliye yönelik yapılan operasyonlarında 4’ü yakalandı. 3 şüphelinin yakalanma çalışması devam etmektedir.

Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizin Allah ayaklarına taş değdirmesin.

Sosyal medya operasyonu: Terör örgütünü öven ve örgüt propagandası yapanlara baskın! ile ilgili etiketler Operasyon terör Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.