Sosyal medya manipülatörlerine internet dar edildi

Terör ve Güvenlik Uzmanı Hacı Murat Dinçer, Barış Pınarı Harekatı sonrasında PKK ve onun siyasi uzantılarının Türkiye'yi karıştırma çabalarını SuperHaber'e değerlendirdi. Dinçer, örgütün serseri eylem çizgisine sahip uzantısı TAK'ın polis tarafından önlenmesi sonucunda yaşanan paniği ve sosyal medya manipülatörlerine interneti dar eden bilişim ekibinin çalışmalarını anlattı.

Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye’de icra ettiği terör operasyonunun üçüncü gününe girerken PKK ve siyasi uzantısının Türkiye’nin içini karıştırmak için çabaları göz ardı edilmemeli:

Sınır ötesinde tüm dünyaya parmak ısırtacak bir operasyon icra eden Devletimiz, ülke içinde gerçekleştirdiği suçun oluşmadan önlenmesi çalışmalarında da çığır açıyor.

PKK ve legal uzantıları operasyon başladığından bu yana özellikle sosyal medya üzerinden kitlesini ajite eden kara propaganda taktikleriyle sonuç almaya çalışıyor. Durumdan vazife çıkararak kendiliğinden eylem inisiyatifi almak üzere kurgulanan ve öngörülemez serseri eylem çizgisine sahip olan TAK; Polis tarafından engellenen eylemlerinin ortaya çıkarılmasındaki ustalıktan ötürü panik halinde.

Bilişim suçlarıyla mücadele eden birimlerimiz, sosyal medyada ulusal ve uluslar aşırı algı operasyonlarına anında müdahale kapasitesiyle yurt dışı vakıflarından beslenen sosyal medya manipülatörlerine interneti dar etti.

PKK’nın legal uzantılarının müzahir kitlesiyle arasındaki eski anlık network kayboldu. Beklenen ve istenen kitle desteği oluşmuyor.

FETÖ; ABD ve Avrupa’dan PKK/PYD’ ye desteğini olanca gücüyle veriyor. Özellikle Londra’da Başbakanlık Binası önünde dün gerçekleşen PYD paçavralı eylemde bazı şakirtlerin fiziki desteğine dair bilgiler mevcut; FETÖ elinde bulundurduğu internet tabanlı cılız medyası üzerinden batılı sahiplerine göz kırparak ‘’Türkiyeli Muhalifler(Hainler)’’’in yapılan operasyona karşı olduğunu açıkça deklere etti.

Mesaisinde gece gündüz kavramını unutan İçişleri Bakanlığı ve bağlı birimleri yurt içindeki muhtemel provakatif eylemleri önlemek adına akıl üstü bir çaba sergiliyor.

Milletin % 99,9’u nefesini tutmuş Mehmetçiği bekleyip, evlerini işyerlerini Al Bayrakla süslerken, sabun köpüğü kıvamındaki diğerleri inlerinden kafasını çıkarmaya yeltense tükürükle boğulacağının farkında. Ancak bu durumunda içinde barındırdığı riskler de mevcut: Bu hassas günlerde canlı bombayı illa üzerine patlayıcı sarmış kendini patlatan terörist olarak algılamamak lazım gelir, eline herhangi bir paçavrayı alarak büyük şehirlerimizden herhangi birinin meydanında ‘’tek’’ başına eylem yapan kişi bu ortamda linç edilmek için oraya çıkmıştır, dikkat edin. Linç edilmesi üzerinden oluşturulacak kampanya canını ortaya koyarak dışarıda ve içeride çaba gösteren asker ve polisimize en büyük zararı verir. Bizi hassasiyetlerimiz üzerinden istismar etmeyi planlıyorlar, terör örgütleri köşeye sıkışınca mağdur edebiyatına sarılır, Necip Millet kendi içinde oluşturduğu kontrol mekanizmasıyla bu gibi provokasyonlara alet olmayacak kadar adil cenaptır. Yanınızda yörenizde sizi şiddete teşvik eden her kimse bu oyunun bir parçasıdır, itibar etmemek, sukut kalmak gerekir. Devletimiz güçlü ve işinin başındadır.

İçeride sular durgun, İnşallah da böyle devam eder. Ancak ataların dediği gibi; su uyur düşman uyumaz, muhtemel bir provokasyonda soğukkanlı ve mutedil olmakta hayır vardır. Çözülme yaratması için yapılacak eylemlere birbirimize daha da çok kenetlenerek vereceğimiz cevap oyunu bozacaktır.

Sosyal medya manipülatörlerine internet dar edildi ile ilgili etiketler PKK internet Hacı Murat Dİnçer Barış Pınarı Harekatı tak manipülatör
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.