Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun gözaltına alındı

Instagram hesabından paylaştığı videoda 100 Türk lirasını klozete atıp üzerine sifon çeken sosyal medya fenomeni Mika Can Raun, 'Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılamak' suçundan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alındı.

Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan ve geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirerek kadın olan ünlü fenomen Mika Can Raun gözaltına alındı. Gerçek adı Mikail Can Kurnaz olan fenomen, kısa süre önce Instagram hesabından yayınladığı bir videosunda 100 Türk lirasını klozete atarak üzerine de sifon çekmişti. 

 TEPKİ YAĞMIŞTI


Mikail Can Raun gelen tepkiler üzerine de "Güzel ülkemin kanalizasyonuna 100 TL kazandırdım, suç mu?" diyerek kendini savunmuştu. Mikail Can Raun, son videosunun ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı. 

 mika can raun

ADLİ MAKAMLARA SEVK EDİLDİ

Türk lirasına hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan Mika Can Raun ifadesinin ardından Türk Ceza Kanunu'nun 'Devletin Egemenlik Alametlerini Aşağılamak' suçundan adli makamlara sevk edildi. Şüphelinin savcılık sorgusu devam ediyor.

mika can raun gözaltına alındu

 

 

Sosyal medya fenomeni Mika Can Raun gözaltına alındı ile ilgili etiketler Mika Can Raun Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.