Sosyal medya fenomeni Enes Batur ifade verdi

23 yaşındaki YouTuber, oyuncu ve şarkıcı Enes Batur, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. Sosyal medya fenomeni Batur, emniyetten ayrılırken kendisine yönletilen sorular üzerine "Vergi veriyor musunuz? veriyorum. Hatta bu gün bile vereceğim. Çekilişlerle ilgili iznim olmasa ceza alırdım herhalde" açıklamasında bulundu.

Sosyal medya fenomenlerini takibe alan İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü inceleme başlattı. Milli Piyango İdaresi'nden izin almadan video ve görsellerle takipçileri arasında çekiliş yaptığı belirlenen Enes Batur, Başak Karahan, Reynmen gibi ünlü sosyal medya fenomenlerinin aralarında bulunduğu 18 kişi ifade için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı.

BATUR, "VERGİ VERİYORMUSUNUZ, VERİYORUM"

Mali Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü’ne giden Enes Batur yaklaşık yarım saat ifade verdi. Emniyetten çıkışı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Batur, "Ne soruldu? Vergi veriyor musunuz? Veriyorum. Hatta bu gün bile vereceğim. Çekilişlerle ilgili iznim olmasa ceza alırdım herhalde" dedi.

Sosyal medya fenomeni Enes Batur ifade verdi

Öte yandan, Enes Batur'un da yanı sıra Damla Nur Altun, Başak Karahan, Doğan Kabak, Ferit Karakaya ve Cantuğ Özsoy'un da ifade işlemlerinin tamamlandığı, toplam 10 kişinin bugün ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Sosyal medya fenomeni Enes Batur ifade verdi

(DHA)

 

Sosyal medya fenomeni Enes Batur ifade verdi ile ilgili etiketler Enes Batur ifade sosyal medya fenomeni Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.