Sosyal medya fenomeni Danla Bilic uğradığı taciz olayını anlattı

Son dönemde sevgilisi Poyraz Teoman'dan ayrıldığı haberleriyle gündemde olan 26 yaşındaki ünlü YouTuber ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic evinde tacize uğradığını açıkladı.

'Danla Bilic' ismiyle tanınan sosyal medya fenomeni Neslihan Damla Aktepe, sosyal medya hesabından yaşadığı tacizi anlattı. Evinin adresini bulup, güvenliğe kurye, kargo taklidi yaparak evinin kapısının önüne gelindiğini ve aylarca kendisine sapık gibi mesaj atıldığını dile getiren Bilic, Instagram hesabından isyan etti.

Bilic açıklamasında, "Evimin adresini bulup, güvenliğe kurye, kargo taklidi yapıp bir daha evimin kapısına gelen olursa artık kibar davranmam. Aylardır sapık gibi mesaj atıp, arkadaşlarımın özel numaralarını bulup aradınız ses çıkarmadım ama bu artık son radde. Bir daha ne beni ne bir arkadaşımı en ufak mesajla bile rahatsız ederseniz gerçekten olay çıkarırım" ifadelerini kullandı.

26 yaşındaki Danla Bilic, geçtiğimiz ay sevgilisi Poyraz Teoman'dan ayrıldığını açıklamıştı. Bilic, daha önce "Evlilik için çok diri ve gencim." şeklinde konuşmuştu.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic uğradığı taciz olayını anlattı

 

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic uğradığı taciz olayını anlattı ile ilgili etiketler Danla Bilic Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.