Sosyal medya çalkalandı: Justin'in unutulmaz aşkı Selena ve eşi Hailey Bieber birlikte poz verdi

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez eski sevgilisi Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber ile bir araya geldi. İkilinin birlikte çekildiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez ile uzun yıllar süren çalkantılı bir aşk yaşayan Justin Bieber, sık sık birliktelikleriyle basına yansıyordu. 

Justin Bieber Selena Gomez neden ayrıldı? Selena Gomez Justin Bieber ne zaman, neden ayrıldı?

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Selena Gomez bir dönem şarkıcı Justin Bieber ile yaşadığı aşkla gündemden düşmüyordu. Selena Gomez eski sevgilisi Justin Bieber'ın eşi Hailey Bieber ile bir araya geldi. İkilinin birlikte çekildiği fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

hailey bieber selena gomez akademi müzesi galası bir arada

Sosyal medyada binlerce kullanıcı Justin'in eski büyük aşkı Selena ile eşi Hailey'in birbirlerine sarılarak poz vermesini paylaştı. 

JUSTİN DE PAYLAŞTI

Bu olaylar gündeme bomba gibi düşerken Justin Bieber, Selena ile Hailey'in karesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Sosyal medya çalkalandı: Justin'in unutulmaz aşkı Selena ve eşi Hailey Bieber birlikte poz verdi - Resim : 3

Sosyal medya çalkalandı: Justin'in unutulmaz aşkı Selena ve eşi Hailey Bieber birlikte poz verdi ile ilgili etiketler Selena Gomez Justin Bieber Hailey Bieber
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.