Sosyal medya bunu konuşuyor! Yerli otomobil TOGG'un bagajında ne var?

Yerli otomobil TOGG'un tanıtımı sırasında bagajı açan muhabirin, görevlinin tepkisiyle karşılaşması ve ardından Bakan Varank'ın yaptığı "Bagaj önemli" paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Art arda yaşanan gelişmeler sonrası milyonlar TOGG'un bagajının neden gizlendiğini ve içinde ne bulunduğunu merak ederken, sosyal medyada yetkililere bir açıklama yapması yönünde çağrı yapıldı.

TOGG'un Bursa'nın Gemlik ilçesindeki fabrikasında üretimi yapılan yerli otomobili canlı yayında tanıtan muhabirin başından geçen olay sosyal medyada gündem oldu.

Otomobilin detaylarını yayın sırasında bir bir anlatan muhabir, sıra TOGG'un bagajına geldiğinde bagajı açtı. Bagajı açarak içini göstermek isteyen muhabir, görevlinin tepkisiyle karşılaştı.

Bagajı açtığı sırada muhabirin yanına koşan görevlinin, "Açmayın dedik", "Açmayın diyorum ama" sözleri çok konuşulan konular arasına girdi.

Yaşanan olayın ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'tan dikkat çeken bir paylaşım geldi. MasterChef Türkiye jürisi Danilo Zanna'nın TOGG'un bagajını açıp içine bakarken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Varank, tweet'ine ise "Bagaj önemli!" notunu düştü.

VATANDAŞLAR BİR AÇIKLAMA BEKLİYOR

Muhabirin bagajı açtığı için uyarılması sonrasında Bakan Varank'ın bagaja yaptığı vurgu dolu paylaşım ise milyonların merakını iyiden iyiye artırdı. Yetkililerin TOGG'un bagajını neden göstermek istemedikleri ve içinde ne olduğu büyük merak konusu olurken, sosyal medya üzerinden art arda yaşanan olaylarla ilgili yorum yapan çok sayıda kişi de yetkililerden konuya ilişkin bir açıklama beklediklerini ifade etti.

İşte o yorumlardan bazıları;

- TOGG gerçekten heyecanlandırmaya devam ediyor, logosu ayrı güzel ama bagajı gerçekten gizemli.

- Danilo da dahil olduysa reklama, TOGG'un bagajında gerçekten bir sürpriz var gibi.

- Yerli otomobilin bagajının neden gizlendiğini açıklayacak bir yetkili bulunur mu?

- Muhabire yayın sırasında fırça atmayı haklı gösterecek nasıl bir bahaneniz var?

Sosyal medya bunu konuşuyor! Yerli otomobil TOGG'un bagajında ne var? ile ilgili etiketler TOGG Yerli otomobil muhabir Mustafa Varank bagaj
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.