Sosyal medya bu sapığı konuşuyor: İzmir'de bir bekçi, köpeğe tecavüz etti!

İzmir'de bir taş ocağında bekçilik yapan sapık M.Y. köpeğe tecavüz ederken saniye saniye kameralara yakalandı. Çevredeki bir vatandaşın bu korkunç olayı cep telefonuyla kayda alıp sosyal medyada paylaşması üzerine vatandaşlar sapık adama büyük tepki gösterdi.

İzmir Bornova'da bir taş ocağında bekçi olarak görev yapan M.Y. isimli bir kişi sokak köpeğine cinsel saldırıda bulundu. Sapık adam görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alındı.

TECAVÜZ ANLARI SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Bekçinin köpeğe cinsel istismarda bulunduğu o anlar, çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, büyük tepki çekti.

Sosyal medya bu sapığı konuşuyor: İzmir'de bir bekçi, köpeğe tecavüz etti!

 

GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan gözaltına alındıktan sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürülen şüphelinin işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Sosyal medya bu sapığı konuşuyor: İzmir'de bir bekçi, köpeğe tecavüz etti! ile ilgili etiketler köpek Tecavüz İzmir bekçi sapık taş ocağı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.