Sosa Trabzonspor'u çıldırttı!

Trabzonspor, her konuda anlaşmaya vardığı Jose Sosa'nın menajerinin ekstra 4 milyon Euro istemesiyle şoka girdi.

Trabzonspor'un her konuda anlaşma sağladığı hatta uçak biletlerini bile aldığı Jose Sosa, son anda çark etti!

Milan'la 3.5 milyon Euro'ya el sıkışan ve Sosa'yla da yıllık 3.5 milyon Euro karşılığında ön protokol yapan Bordo-Mavililer, Tangocu'nun menajerinin ekstra 4 milyon Euro istemesiyle şoka girdi.

Bu talep tüm planları altüst ederken, Arjantinli'nin menajerine 1 milyon Euro önerildi. Teklif kabul edilirse Sosa iki gün içerisinde Trabzonlu olacak.

MILAN ANLAŞMAYI AÇIKLADI

İsmi Türk takımlarıyla anılmaya devam eden Jose Sosa için AC Milan cephesinden flaş bir açıklama geldi.

AC Milan'ın Sportif Direktörü Massimiliano Mirabelli, Jose Sosa'nın transferi konusunda Trabzonspor ile anlaşmaya vardıklarını ve kararın artık Arjantinli oyuncuda olduğunu söyledi.

Massimiliano Mirabelli açıklamasında, "Jose Sosa için biz Trabzonspor ile anlaştık. Bundan sonrası oyuncuya kalmış. Trabzonspor, Sosa'yı istiyor ama bizi ilgilendirmeyen bazı dinamikler de var. Kesin imzalar atılmadıktan sonra bir şey diyemeyiz" sözlerini kullandı

Sosa Trabzonspor'u çıldırttı! ile ilgili etiketler Milan Trabzonspor Jose Sosa istek çıldırttı 4 milyon euro
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.