Şoray Uzun ile Elçin Uzun evliliklerinin 24. yılını kutladı

55 yaşındaki oyuncu Şoray Uzun, 1998 yılında hayatını birleştirdiği eşi ve iki çocuğunun annesi Elçin Uzun ile evliliklerinin 24. yılını kutladı. Sosyal medya hesabından eşiyle çekilen bir karesini yayınlayan Şoray Uzun altına romantik bir not düştü.

Mahallenin Muhtarları, Kaygısızlar, Bizim Ev, Evdekiler, Süt Kardeşler, Ruhsar, Seksenler, Çocuklar Duymasın gibi yapımlardaki rolleriyle hafızalara kazınan 55 yaşındaki oyuncu Şoray Uzun, eşi Elçin Uzun ile evliliğinin 24. yılını kutladı.

Şoray Uzun evlilik yıldönümünde eşiyle çekilen bir karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Uzun eşine olan aşkını bir kez daha gözler önüne serdi.

Şoray Uzun ile Elçin Uzun evliliklerinin 24. yılını kutladı

''24 YILIN HER GÜNÜ İÇİN SANA MİNNETTARIM''

133 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından eşiyle paylaştığı karesine Şoray Uzun şu notu düştü: ''24 yıl olmuş. Neredeyse çeyrek asır. Bir ömür. Bu 24 yılın her günü için sana minnettarım. Ömür boyunca böyle yan yana, omuz omuza. Aşkla.''

Çiftin karesine takipçileri beğeni ve yorum yağırdı. Şoray Uzun ile Elçin Uzun'un, Mehmet Okan Uzun ile Ahmet Kaan Uzun adında iki oğlu bulunuyor.


İşte Şoray Uzun'u eşiyle olan o paylaşımı...

 Şoray Uzun ile Elçin Uzun evliliklerinin 24. yılını kutladı - Resim : 2

Şoray Uzun ile Elçin Uzun evliliklerinin 24. yılını kutladı ile ilgili etiketler şoray uzun Elçin Uzun
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.