Sonunda sessizliğini bozdu! Elon Musk'tan Amber Heard - Johnny Depp yorumu

Tesla ve Space X'in kurucusu Elon Musk, 2015 ile 2017 arasında evli olan Hollywood yıldızı Johnny Depp ve oyuncu Amber Heard'ın karalama davası hakkında konuştu. Musk'ın yorumu sosyal medyaya damga vurdu. Davaya ilişkin sessizliğini bozan Musk'ın Amber Heard ve Cara Delevingne ile birlikte üçlü ilişki yaşadığı iddia edilmişti. İşte detaylar...

'The Rum Diary' filminin setinde aşk yaşamaya başlayıp birlikteliklerini nikahla taçlandıran 58 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız Johnny Depp ile kendisinden 23 yaş küçük olan Amber Heard 2017 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Johnny Depp, eşi Amber Heard’e 50 milyon dolarlık karalama davası açmıştı. Tesla CEO'su Elon Musk'ın, Johnny Depp ile evliliği sırasında Amber Heard ve ünlü model Cara Delevingne birlikte üçlü bir ilişki yaşadığı iddiası da davaya damga vurmuştu. İddialar karşısında sessizliğini koruyan Elon Musk ilk kez yorumda bulundu. Heard'e 500 bin dolar verdiği iddia edilen Musk, çift hakkında yorum yapan bir sunucuya sosyal medya hesabından cevap verdi.

''İKİSİ DE İNANILMAZ İNSANLAR''

Davada Amber Heard’ün tanıkları arasında yer alacağı konuşulan ancak ifade vermeyen Elon Musk, yorumunu Twitter üzerinden yaptı.

Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) araştırmacısı Lex Fridman, bir tweet atarak "Johnny Depp ve Amber Heard davasından çıkarımlarım" başlığıyla 5 gözlemini sıraladı. Lex Fridman'ın attığı tweet'e ise Elon Musk yanıt verdi ve Depp ve Heard hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Musk yanıt olarak, “Umarım ikisi de hayatına devam edebilir. İkisi de inanılmaz insanlar” ifadelerine yer verdi.

 Sonunda sessizliğini bozdu! Elon Musk'tan Amber Heard - Johnny Depp yorumu

2013'te Machete Kills filminin setinde tanışan Musk ve Heard, Heard'in Depp'ten ayrılmasının ardından 2017'de kısa bir süre birlikte olmuştu. Musk’un Depp'ten boşanan Heard’e yardım amaçlı 500 bin dolar verdiği iddia edilmişti. Depp ve Heard davasında ise jüri her iki tarafı ve tanıkları dinledi. Karar için bekleyiş sürüyor.

 

Sonunda sessizliğini bozdu! Elon Musk'tan Amber Heard - Johnny Depp yorumu ile ilgili etiketler amber heard elon musk johnny deep
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.