Sonunda bu da oldu! Türkiye, Mert Hakan Yandaş'ın bu sözlerini konuşuyor: Buradan çıkamazsın!

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Pendikspor 4-1 yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü. Mücadelede ise Mert Hakan Yandaş ile maçın hakemi Kadir Sağlam arasında geçen diyalog geceye damga vurdu.

Süper Lig'in 29. haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Pendikspor 4-1 yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü.

Mücadelede ise Mert Hakan Yandaş ile maçın hakemi Kadir Sağlam arasında geçen diyalog geceye damga vurdu.

Devre arası düdüğünün çalmasının ardından hakem Kadir Sağlam'ın yanına giden Mert Hakan Yandaş, "Hocam dikkatli ol. Dikkatli ol vallahi buradan çıkamazsın" şeklinde konuştuğu öne sürüldü.

Sonunda bu da oldu! Türkiye, Mert Hakan Yandaş'ın bu sözlerini konuşuyor: Buradan çıkamazsın!

AHMET ÇAKAR: MAÇI PENDİKSPOR'DAN ALIP FENERBAHÇE'YE VERDİ

Eski hakem Ahmet Çakar, "İlk yarı bitiminde Mert Hakan Yandaş tarafından 'Akıllı ol, buradan çıkamazsın' diye tehdit edilen şerefli Türk hakemi Kadir Sağlam ikinci yarı sindi, korktu ve maçı Pendikspor'dan alıp Fenerbahçe'ye verdi. Utanmalısınız..." yorumunu yaptı.

DENİZ ATEŞ BİTNEL: HAKEMİ TEHDİT ETMEK KIRMIZI KARTTIR

Eski Süper Lig hakemi Deniz Ateş Bitnel, "Hakeme "Dikkatli ol! Buradan çıkamazsın" demek tehtidtir! (saldırgan ve hakaret edici konuşma) Hakemi tehtid etmek Kırmızı Karttır!!!" dedi.

 

Sonunda bu da oldu! Türkiye, Mert Hakan Yandaş'ın bu sözlerini konuşuyor: Buradan çıkamazsın! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Pendikspor Süper Lig Trendyol Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.