Sonunda bu da oldu! İnsan eti satan restoran açtılar!

Yamyamlık insanların %99'unun onaylamadığı bir eylem. Pek çok insan doğası, inancı, kültürü gereği insan etinin gıda olarak kullanılmasına karşı. Daha önce Uzakdoğu'da, ceninlerin yendiğini duymuşsunuzdur. Böcekler, sürüngenler, ceninler... Liste bu tür acayipliklerle uzamış giderken bunlardan birine yenisi eklendi. Yer; Japonyanın başkent. Tokyo ,Seiyoryori Shima-Chuoyasal adında ilk insan eti sunan restoran açıldı.

Japonyada insan eti tüketimine izin veren yasa 2014 yılında çıktı.
Japonya'da bir restoran insan etinden ürettiği yemekleri müşterisine sunuyor.Satılan insan etlerinin fiyatı 100 avrodan 1000 avroya kadar değişiyor.İnsanlar bedenlerini bu restoranda bırakmak karşılığında 30 bin avro alacakları bir anlaşmaya imza atıyorlar.Japon yasalarına göre yasal bir şekilde, ruhsatlı açılmış restoran. Şimdiden dünyanın dört bir yanından turist çekiyor.

620x372

Sonunda bu da oldu! İnsan eti satan restoran açtılar! ile ilgili etiketler Japonya restaurant insaneti tokyo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.