Sonunda bu da gerçek oldu! Kaktüse de isim yazdılar!

İnsanlar, sevdiklerine hislerini ağaç, duvar, tahta, masa, halı ve bezlere yazarak gösteriyorlar. Ancak bu kez canlı bir çiçeğe isim baş harfleri yazıldığı ortaya çıktı. Doğa ve seyahat fotoğrafçısı Mücahit Mutlu, Olympos Antik Kenti’ne giderken yol üzerindeki kaktüslere yazılan yazıları çekerek paylaştı.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Dünyanın hiç bir ülkesinde olmayan ilginç görüntüler, "Canım Türkiyem" misali ülkemizde ortaya çıkıyor.

SEVGİLİLER BAŞ HARFLERİNİ AĞAÇLARA YAZIYORLARDI!

Bundan yıllar önce sevgililer baş harflerini ve mesajları ağaç gövdelerine yazıyorlardı. Yine insanlar, sevdiklerine karşı ve duyurmak istedikleri mesajları, duvar, tahta, masa, halı ve bezlere yazarak göstermeye başladılar. Teknolojinin gelişmesi, internet kullanımının artması ile beraber insanlar bu kez duygu ve düşüncelerini çeşitli sosyal medya hesaplarından yazarak duyurma çabası içine girdiler.

KAKTÜSE DE İSİM BAŞ HARFLERİNİ YAZDILAR!

Doğa ve seyahat fotoğrafçısı Mücahit Mutlu, Olympos Antik Kenti’ne giderken yol üzerindeki kaktüslere yazılan yazıları videoya kaydetti ve "Burada doğa fotoğrafları paylaşmaya çalışıyorum ama bu videoyu da bugün çektim. Olympos Antik Kenti’ne giderken yol üzerindeki kaktüslerin hali. Bir insan kaktüsün üzerine neden isim yazmak ister ki?" şeklinde yazarak paylaştı.

Sonunda bu da gerçek oldu! Kaktüse de isim yazdılar!

Doğa ve seyahat fotoğrafçısı Mücahit Mutlu

Sonunda bu da gerçek oldu! Kaktüse de isim yazdılar! ile ilgili etiketler kaktüs isim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.