Sonic maskeli hırsız ortalığı birbirine kattı, hızla kaçtı

ABD'de bir bankada meydana gelen soygun girişimi ilginç bir ayrıntıyla ön plana çıktı. Sega'da yer alan sevilen oyun karakteri Sonic'in maskesini takan bir kişi elinde çekiçle para çalmaya çalışsa da amacına ulaşamadı ve hızla kaçtı. Polis güçleri hırsızlık şüphelisinin kimliğini tespit etmeye çalışıyor.

ABD'nin Florida eyaletinde bir bankada meydana gelen soygun girişiminde ilginç anlar yaşandı. Elinde çekiçle para çalmaya çalışan şüphelinin sevilen oyun karakterlerinden Sonic'in maskesini taktığı görüldü. Soygun girişimi başarısız olan şahıs olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

2 Şubat'ta meydana gelen olayda Sonic maskesi takan bir kişi elinde çekiçle bir banka çalışanını tehdit ederek para çalmaya çalıştı. Ancak tehditlerine rağmen parayı alamayan şüpheli olay yerinden hızla uzaklaştı.

Sonic maskeli hırsız ortalığı birbirine kattı, hızla kaçtı

Polisi güçleri olay yerinden hızla uzaklaşan şüpheliyi bulmak için çalışmalarını sürdürüyor. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, maskeli hırsız bir görevlinin önüne gelerek para talep etti. O sırada bir başka görevlinin müdahalesi sonrası hırsız olay yerinden hızla uzaklaştı. banka yetkilileri kısa süren olayda kimsenin yaralanmadığını ve para çalınmadığını açıkladı.

Kimliği belirsiz olan ve sesinden erkek olduğu düşünülen hırsızlık şüphelisini bulmak için polis güçleri soruşturma başlattı. Ancak gelen son bilgilere göre şüphelinin kimliği henüz tespit edilemedi. Polis yetkilileri, çevredeki güvenlik kameralarını araştırarak hırsızlık şüphelisinin izini bulmaya çalışıyor.

Sonic maskeli hırsız ortalığı birbirine kattı, hızla kaçtı ile ilgili etiketler ABD Banka Soygun maske florida sonic
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.