Songül Karlı fiziğinin hakkını dans ederek verdi! Dans Elbisesi vücudunu her detayını ortaya çıkardı!

Songül Karlı, şüphesiz sosyal medyanın en çok konuşulan figürlerinden biri oldu. Gelinim Mutfakta programını da sunan Songül Karlı fiziğinin hakkını dans ederek verdi. Giydiği dans elbisesiyle vücudunun her detayını ortaya çıkardı.

Songül Karlı fiziğinin hakkını dans ederek verdi. Kısa bir süre önce Gelinim Mutfakta programını sunan Songül Karlı, yaşanan kriz sonrası ayrılmıştı. Sunuculuk ömrü 1 haftada son bulan Songül Karlı sosyal medyada yayınlandığı video ile eski günlerine döndü. Dans ettiği anları yayınlayan Songül Karlı, giydiği dans elbisesi ile vücudunun her detayını ortaya çıkardı.

Songül Karlı fiziğinin hakkını dans ederek verdi! Dans Elbisesi vücudunu her detayını ortaya çıkardı!

Demet Akalın'ın yerine geldiği Gelinim Mutfakta adlı programında yaşadığı kriz sonrası 1 hafta sonra ayrılan Songül Karlı sık sık verdiği iç çamaşırlı cesur pozlarıyla anılıyor. Son olarak vücudunu saran dans elbisesiyle dans ettiği anları video olarak sosyal medya hesabından yayıldı. 

Songül Karlı fiziğinin hakkını dans ederek verdi! Dans Elbisesi vücudunu her detayını ortaya çıkardı! - Resim : 2

SONGÜL KARLI DANS ELBİSESİ İLE VÜCUDUNU ORTAYA KOYDU

Fiziğinin güzelliğini sadece birkaç saniyelik video ile ortaya koyan Songül Karlı cesur kıyafetler giyme konusunda liderliği elinde tutuyor.

12 saat içerisinde 40 binden fazla beğeni alan Songül Karlı dans videosu, yorumlara da neden oldu.

"Allah Seni nazarlardan saklasın", "Maşallah" gibi yorumlar alan Songül Karlı'nın ilerleyen günlerde yeni prgoramını duyuracağını söyledi.

Songül Karlı fiziğinin hakkını dans ederek verdi! Dans Elbisesi vücudunu her detayını ortaya çıkardı! ile ilgili etiketler Songül Karlı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.