Soner Yalçın'dan Nagehan Alçı'ya "turuncu gazeteci" iması

Habertürk yazarı Nagehan Alçı'nın, Ukrayna'da, ülkenin eski Cumhurbaşkanı Petro Poroşenko'yla görüşürken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medyada paylaşması yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Nagehan Alçı'nın fotoğrafında Ukrayna bayrağı taşıyan bir askeri üniforma ile görüntülenmesi gazetecilik etiğine aykırı bulundu. Habertürk yazarına, sahada bulunan muhabirler başta olmak üzere çok sayıda gazeteciden eleştiri geldi.

Alçı ise Poroşenko'yla röportaj yaptığı sırada 'askeri üniforma' giymesine yöneltilen eleştirilere, "Dondurucu soğukta çok üşüdüm, bunun üzerine Poroşenko’nun Başdanışmanı bana geçici olarak giymem için bu askeri montu getirdi, ben de giydim," yanıtını verdi.

Ancak Alçı'nın bu savunması Oda TV internet sitesinin sahibi ve Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın'ı tatmin etmedi.

Habertürk yazarına "turuncu devrim" göndermesi ile yüklenen Yalçın, "Nagehan Alçı hangi ilişkiyle gidip Poroşenko ile görüştü? Bu kişi Ukrayna’daki “turuncu devrimin” finansörü.. Soros’a “özgürlük ödülü” veren eski başkan..TESEV, Açık Toplum Vakfı, Genç Siviller’in algı operasyonu sürüyor.. Neymiş gazetecilikmiş! Yerseniz." ifadelerini kullandı.

 

Soner Yalçın'dan Nagehan Alçı'ya "turuncu gazeteci" iması ile ilgili etiketler Nagehan Alçı Soner Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.