Soner Sarıkabadayı ile Camelo Lopez evliliklerinin birinci yılını geride bıraktı

41 yaşındaki şarkıcı Soner Sarıkabadayı, 2015 yılında 'Tarifi Zor' şarkısının klibinde oynattığı Kolombiya Güzeli Camelo Lopez ile 4 Ekim 2020'de nikah masasına oturmuş ve 8 Ekim tarihinde ise oğulları Hasan Matias'ı kucağına almıştı. Çift evliliklerinde birinci yılı geride bıraktı.

Geçtiğimiz yıl doğuma günler kala Camelo Lopez ile nikah masasına oturan şarkıcı Soner Sarıkabayı birinci evlilik yıldönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Çift, dün evliliklerinin birinci yıldönümünü bebekleri ile kutladı. Camelo Lopez, Sarıkabadayı'ya "Tüm kusurlarımla beni sevdiğin için teşekkür ediyorum" dedi.

soner sarıkabadayı

ROMANTİK PAYLAŞIM

 

Eşinin bu sözlerine kayıtsız kalmayan Soner Sarıkabadayı, "Ben de seni çok seviyorum" dedi. Ünlü şarkıcı, eşi Lopez'e kırmızı güller almayı da ihmal etmedi.

Aynı kareyi kendi Instagram hesabından da paylaşan 42 yaşındaki Sarıkabadayı, gönderisine; ''1'inci evlilik yıl dönümü. Kendime ve aileme bir ömür boyu mutluluklar dilerim" notunu düştü.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Soner Sarıkabadayı (@sonersarikabadayi)'in paylaştığı bir gönderi

Soner Sarıkabadayı ile Camelo Lopez evliliklerinin birinci yılını geride bıraktı ile ilgili etiketler Soner Sarıkabadayı Sosyal Medya Camelo Lopez
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.