Son Yaz 13. bölüm izle! Son Yaz son bölüm kesintisiz tek parça seyret

Son Yaz 13. bölüm full izlenmek için yayında. Cuma akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinin son bölümü tek parça halinde kesintisiz olarak FOXPlay platformundan izlenebiliyor. Peki, Son Yaz 13. son bölümünde neler yaşandı?

Son Yaz 13. bölüm ile 26 Mart Cuma akşamında FOX TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Başrollerinde Alperen Duymaz ve Ali Atay’ın oynadığı Son Yaz dizisinin son bölümünde; Akgün artık tamamen aklanmıştır. Bununla beraber onun için artık yepyeni bir hayatın kapıları açılacaktır. Selim ve Selçuk Taşkın’a kirli işlere bulaşmayacağına dair söz verirken Soner ve Eray’la ortak olduğu mekanı da canlandırmaya karar verir.

Akgün ayrıca İstanbul’dan tanıdığı sürpriz bir sanatçı ile de irtibata geçerek onun mekanlarında konser vermesi için kendisini de ikna eder. Son Yaz dizisinin 14. yeni bölümü gelecek hafta 2 Nisan Cuma akşamında FOX TV ekranlarında olacak.

Son Yaz 13. bölüm izle! Son Yaz son bölüm kesintisiz tek parça seyret

SON YAZ 13. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yağmur, Akgün’ün başı beladan kurtulduğu için çok mutludur. Babasının üstü kapalı bir şekilde yaptığı, Akgün’den uzak durması yönündeki uyarıları ciddiye almaya pek niyeti yoktur. Diğer taraftan Akgün, Selim’le aynı çatı altında yaşarken, Yağmur’a yaklaşamayacağını bilir ancak kendisine hâkim olmakta zorlanır. Akgün, aşkına karşı koyamayacağını anladığında ciddi bir karar alması gerekecektir.

Selim ise Akgün’le yaptığı operasyonun detaylarını saklayarak, katil zanlısı Cemal’i yakalar. Selim’in hikayesindeki boşluklar, inandırıcılığını sorgulatır ve süregelen soruşması kapsamında bu olayı da araştırması için bir muhakkik atanır. Canan, Selim’in başının bu sefer gerçekten derde girdiğinden emindir ve bunu durdurmak için harekete geçer.

SON YAZ 13. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Son Yaz 13. bölüm izle! Son Yaz son bölüm kesintisiz tek parça seyret ile ilgili etiketler son yaz Son Yaz 13. bölüm Son Yaz son bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.