Son kale de yıkıldı! Amazon Prime fiyatına dev zam: İşte yeni fiyatı

Amazon'un Prime hizmeti çok uzun süredir Türkiye'de 7,90 TL fiyattan sunuluyordu. Uzun süredir beklenen zam gerçekleşti ve %400 oranında zam yapıldı. İşte yeni fiyatı...

Dev e-ticaret platformu Amazon'un Prime hizmeti içerisinde Prime Video, Prime Gaming gibi avantajlar sunuyor. Uzun süredir ülkemizde uygun fiyatıyla çok sevilen ve tercih edilen Amazon Prime 7,90 TL olan fiyatına neredeyse %400 oranında zam yaptı.

AMAZON PRIME ZAMLI FİYAT NE KADAR OLDU?

Amazon'un Prime servisi yine eskisi gibi ilk ay ücretsiz olacak fakat artık sonraki süreçte 7,90 TL yerine 39 TL gibi bir ücret ile kullanıcılara sunulacak.

Son kale de yıkıldı! Amazon Prime fiyatına dev zam: İşte yeni fiyatı

Amazon Prime hizmeti ile alışveriş platformunun yanı sıra Prime Video ile Prime Gaming hizmetlerine de ulaşabiliyorsunuz.

Amazon Prime'ın sunduğu hizmetler:

  • Prime Alışveriş
  • Prime Video
  • Prime Gaming
  • Prime Day

RAKİPLERİNE GÖRE HALA UYGUN FİYATLI

Amazon Prime'ın bünyesinde Prime Video hizmetini bulundurması Netflix ve Disney+ gibi dijital platformlarla karşılaştırılmasına da sebep oluyor. Her ne kadar kütüphanesi diğer platformlara göre daha zayıf olsa da sunduğu diğer hizmetlerle birlikte Amazon Prime almak ve Prime Video'yu kullanmak genel anlamda bakıldığında rakiplerine göre daha uygun bir fiyata denk geliyor.

Netflix'in sunmakta olduğu en uygun ücretli plan olan Temel plan için aylık ücret 63,99 TL. Disney+'ta ise tek paket uygulaması mevcut ve bu ücret 64,99 TL.

Son kale de yıkıldı! Amazon Prime fiyatına dev zam: İşte yeni fiyatı ile ilgili etiketler Amazon Amazon Prime Gaming
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.