"Son derece tehlikeli olacak, hazırlıklı olun"

Geçtiğimiz ay Florence Kasırgası sebebiyle zor günler geçiren ABD'de bu kez Micheal alarmı verildi. Florida'yı vurması beklenen kasırga için geniş önlemler alındı. Konu ile alakalı Florida Valisi halkı uyararak, "Son derece tehlikeli olacak, herkes hazırlıklı olsun" dedi.

ABD'nin güneyindeki Florida eyaletinde Micheal isimli tropik fırtına bekleniyor. Florida Valisi Rick Scott, tropik fırtınanın, hafta ortasında eyaleti vuracağını duyurdu. Scott, 100 mil hızla ilerleyen fırtınanın, "Kategori 2" olarak yükseleceğini belirterek halka uyarılarda bulundu.

AP'de yer alan habere göre, Scott, Florida Panhandle ve Big Bend bölgesinde 26 bölge için OHAL talimatı verdi.

Scott, Devlet Acil Durum Operasyon Merkezi'nden aldığı brifing sonrası, "Bu fırtına hayatı tehdit edici ve son derece tehlikeli olacak. Herkes hazırlıklı olsun" diye konuştu.

ABD, geçtiğimiz ay da Florence Kasırgası sebebiyle zor günler yaşamıştı. 5 milyon kişiyi etkileyen kasırga sebebiyle yüzbinlerce ev elektriksiz kalmış ve on binlerce insan tahliye edilmişti.

ABD'de geçtiğimiz hafalarda güneydoğu kıyısındaki Kuzey Carolina, Georgia, Atlanta, Güney Carolina ve Virginia eyaletlerinde etkili olan tropikal fırtına "Florence"in kasırgası nedeniyle OHAL ilan edilmişti.

"Son derece tehlikeli olacak, hazırlıklı olun" ile ilgili etiketler ABD kasırga Micheal
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.