"Erdoğan bizi uyuttu"

Yunanistanlı eski istihbaratçı Savas Kalenderisis'ten Türkiye ile ilgili ülkesinde şok etkisi yaratan bir itirafta bulundu. Yunan istihbaratçı, ""Türkiye Doğu Akdeniz'de ve Ege'de güçlenirken, biz izledik" dedi. Kalenderisis'in "Erdoğan bizi uyuttu" ifadesini kullanması dikkat çekti.

Yunanistan gizli servisinde uzun yıllar çalışan Savas Kalenderisis, katıldığı bir televizyon programında Türkiye ile ilgili ülkesinde şok etkisi yaratan açıklamalarda bulundu.

Kalenderisis, "Yunanistan, Türkiye'nin silahlanma konusundaki gelişmelerini iyi izleyemedi. Şu anda hoş olmayan bir durumdayız" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin Ege ve Akdeniz'de güçlenirken, Yunanistan'ın izlediğini söyleyen Kalenderisis'in, "Son dönemlerde Türkiye'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan bizi uyuttu. Türk ekonomisi güçlendi. Bunları yaparken biz de uykuya daldık. Silahlanma programlarını ihmal ettik ve şimdi hoş olmayan bir durumdayız. Sonumuz meçhul" sözleri ile vücut bulan itirafı Yunan halkında soğuk duş etkisi yarattı. 

"Erdoğan bizi uyuttu" ile ilgili etiketler Yunan Yunanistan Türkiye Erdoğan istihbaratçı savas kalenderisis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.