YÖK duyurdu! Uzaktan eğitime 6 GB'lık destek

YÖK'ten yapılan son dakika açıklamasına göre, ülkedeki tüm mobil operatörlerle yeni bir anlaşmaya varıldı. Buna göre, öğrencilere “6 GB’lık Uzaktan Eğitime Destek Kotası” adı altında ücretsiz bir internet kullanım hakkı verilecek.

Uzaktan eğitime destek için 6 GB ücretsiz internet verilecek.

YÖK'ten yapılan açıklamada, "Ülkemizdeki bütün mobil operatörle yaptığımız çeşitli temaslar neticesinde platformdan yararlanan öğrencilerimize “6 GB’lık Uzaktan Eğitime Destek Kotası” adı altında ücretsiz bir internet kullanım hakkı verilmesi kararlaştırılmıştır." denildi.

YÖK duyurdu! Uzaktan eğitime 6 GB'lık destek

Açıklama şöyle sürdürüldü:

"Buna göre üniversite öğrencilerimiz, “YÖK Dersleri Platformu” sayfasındaki üniversitelerimize ait çeşitli dijital ders içeriklerine, mobil operatörleri ile yapacakları işlemler neticesinde hatlarına ücretsiz olarak tanımlanacak olan “6 GB’lık Uzaktan Eğitime Destek Kotası” kapsamında ek herhangi bir internet ücreti ödenmeden erişilebilecektir"

YÖK duyurdu! Uzaktan eğitime 6 GB'lık destek ile ilgili etiketler YÖK Öğrenci internet 6gb ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.