Ünlü türkücü Nuri Sesigüzel'i koronadan öldürdüler!

Sosyal medya, zaman zaman özellikle ünlü kişileri öldürüyor. Yıllar önce,”Mahmut Hoca” lakaplı Münir Özkul ile başlayan bu “öldü!” haberlerine, bu kez ünlü türkücü Nuri Sesigüzel’de eklendi. Ünlü sanatçının korona virürü nedeni ile yaşamını yitirdiği haberi, kısa sürede yayılarak büyüdü. Ancak ünlü sanatçının dostları kendisini arayarak evinde ve iyi olduğunu açıkladı.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Teknolojinin gelişmesi ile beraber bir haber ya da bilgiye çok kısa sürede ulaşılabiliyor. Ancak teknoloji bazen yanlış ya da kötü niyetli kişiler tarafından da kullanılıyor.

SOSYAL MEDYA ÜNLÜLERİ ÖLDÜRÜYOR

Sosyal medya,zaman zaman özellikle ünlü kişileri öldürüyor. Yıllar önce ”Mahmut Hoca” lakaplı Münir Özkul ile başlayan bu “öldü!” haberlerine, bu kez ünlü türkücü Nuri Sesigüzel’de eklendi. Ünlü sanatçının öldüğü haberi çeşitli sosyal medya hesapları üzerinden on binlerce kişi tarafından kısa sürede yayılarak büyüdü. Bu hesapları takip eden kişiler Nuri Sesigüzel’in ölüm haberiyle beraber üzüntülerini belirtirlerken başsağlığı mesajları yazmaya başladılar.

YAKIN DOSTU ARADI VE AÇIKLAMA YAPTI!

Ünlü türkücü Nuri Sesigüzel'i koronadan öldürdüler!

Ancak ünlü sanatçının dostları kendisini arayarak evinde ve durumunun iyi olduğunu açıkladı. Nuri Sesigüzel’in ölmediğini Şanlıurfalı iş adamı ve sosyal medya aktif kullanıcısı Necip Özbek, Sesigüzel’i telefonla arayarak, halini hatırını sordu. Özbek Nuri Sesigüzel ile olan konuşmasını da bir arkadaşının cep telefonu ile kayıt ettirdi ve kendi whatsapp’ından yayınladı. İş adamı Özbek mesajında ”Sosyal medyada dönen hemşerimiz Sanatçı Nuri SESİGÜZEL Koronadan dolayı vefat etti haberi gerçeği yansıtmamaktadır. Kendisi şu an evindedir.” yazdı.

Ünlü türkücü Nuri Sesigüzel'i koronadan öldürdüler! - Resim : 2

SOSYAL MEDYANIN ÖLDÜRDÜĞÜ ÜNLÜLER!

Sosyal medyada öldürülen ünlülere,”Nuri Sesigüzel”de hayatını kaybetti haberinin gerçek dışı olması, akıllara sosyal medyada öldürülen ünlüleri getirdi.

Bundan önce de bir çok ünlü Nuri Sesigüzel ile aynı kaderi yaşayarak, sosyal medyada yayınlanan yalan haber üzerine ‘öldü’ iddialarına maruz kaldı. İşte Türkiye ve dünyada sosyal medyanın öldürülen ünlüleri:

Kıvanç Tatlıtuğ

Sosyal medyada bir grup arkadaşın ortaya attığı iddia bir anda yayıldı. Ancak daha sonra bu haberin gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Cem Yılmaz

2011 yılında Niran Ünsal’ın bir programda ünlü komedyenin öldüğünü duyduğunu söylemesi üzerine ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada anında yayılan haberi Cem Yılmaz yalanladı.

Berk Oktay

Dedesi Ahmet Oktay’ın ölümünü bazı haber sitelerinin ‘Berk Oktay’ öldü şeklinde duyurması üzerine ünlü oyuncu ‘Bunlara itibar etmeyin’ açıklaması yapmak zorunda kaldı.

Teoman

2013 yılında ünlü şarkıcının bir kazada hayatını kaybettiği haberleri yayıldı. Ancak kısa bir süre sonra Teoman’ın ölmediği ortaya çıktı.

Arda Turan

Barcelona’lı Arda Turan’ın bir trafik kazasında o dönemde sevgili olduğu Sinem Kobal’la birlikte hayatını kaybettiği haberleri yayıldı. Ancak kısa bir süre sonra haberin yalan olduğu anlaşıldı.

Öte yandan İbrahim Tatlıses, Metin Akpınar, Özkan Uğur, Kenan Işık, Cem Adrian hakkında da sosyal medyeda yalan ölüm haberleri çıktı.

Ünlü türkücü Nuri Sesigüzel'i koronadan öldürdüler! ile ilgili etiketler Korona ölüm Son dakika nuri sesigüzel iddia kovid
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.