Son dakika! Türkiye İş Bankası, ülke genelinde bulunan tüm personellerine 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapacak!

9 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girmiş olan yeni yasa kapsamında harekete geçen Banka- Finans ve Sigorta İşçileri Sendikası, Türkiye İş Bankası çalışanlarına müjdeli haberi verdi.

2022 yılının başından bu yana etkisini arttıran yüksek enflasyon ve diğer küresel çaplı sıkıntılar, çalışanların aylık kazançları ile ay sonunu getirememelerine sebebiyet verdi. Bu kapsamda sene başından bu yana hem çalışanlar hem de diğer tüketiciler için önemli adımlar atan hükümet yetkilileri, ilk olarak maaş zamlarında enflasyon üst kararlar aldı. Sonrasında ise başta ihtiyaç sahipleri olmak üzere vatandaşların tamamını ilgilendiren önemli adımlar atan hükümet yetkilileri, son olarak torba yasa kapsamında çalışanları ve işverenleri yakından ilgilendiren ısınma yardımını yürürlüğe aldı.

Meclis’e sunulmuş olan torba yasa teklifi içerisinde yer alan doğal gaz ve ısınma gideri desteği, 9 Kasım tarihinde resmen yürürlüğe girdi. Özel sektör çalışanlarının yüzlerini güldüren bu karar birçok büyük firma tarafından hayata geçirilirken önemli bir adım da bankacılık sektöründen geldi. Devletin vermiş olduğu karar sonrasında harekete geçen Banka- Finans ve Sigorta İşçileri Sendikası, Türkiye İş Bankası çalışanlarına müjdeli haberi verdi.

SENDİKADAN AÇIKLAMA!

Son dakika! Türkiye İş Bankası, ülke genelinde bulunan tüm personellerine 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapacak!

9 Kasım 2022 tarihinde yürürlüğe girmiş olan çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği kararı, birçok firma tarafından dikkate alınarak hizmet kapsamına alındı. Son olarak karar ile birlikte harekete geçen Banka- Finans ve Sigorta İşçileri Sendikası’ndan da konuya ilişkin sevindiren bir açıklama geldi.

Sendika tarafından yapılan açıklamalara göre Türkiye İş Bankası’nın ülke genelinde bulunan tüm çalışanlarına ısınma desteği vereceği bilgisi kaydedildi. Sendika yetkilileri söz konusu bin TL’lik doğal gaz ve ısınma gideri desteğinin bu ay itibari ile başlayacağını ve Haziran 2023 tarihine kadar devam edeceğini ifade etti.

DİĞER BANKALARIN ÇALIŞANLARI İÇİN DE HAREKETE GEÇİLDİ!

Örgütlü oldukları Türkiye İş Bankası için ısınma desteğinin yürürlüğe girmiş olduğunu açıklayan Banka- Finans ve Sigorta İşçileri Sendikası Başkanı Metin Tiryakioğlu, örgütlü oldukları Yapı Kredi Bankası için de görüşmelerin başlatıldığını ifade etti.

Son dakika! Türkiye İş Bankası, ülke genelinde bulunan tüm personellerine 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapacak! ile ilgili etiketler Türkiye İş Bankası doğal gaz
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.