TBMM'de terör tartışması! MHP ve HDP'li vekiller birbirine girdi...

TBMM'de gündem dışı konuşmalar sırasında MHP ile HDP'li milletvekilleri arasında terör tartışması yaşandı. HDP'li vekiller partilerinin eski yönetici ve vekillerinin cezaevlerinden çıkmasını isteyince gerilim tırmandı. Yaşanan bu olay sonrası oturuma ara verildi.

TBMM Genel Kurulu çalışmalarına devam ediyor.

Genel Kurulda Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekilleri infaz kanun teklifi ile eski HDP milletvekilleri ve yöneticilerinin cezaevlerinden çıkmasını isteyince Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekilleri ile aralarında tartışma çıktı.

"HAİNLERİ AFFETMEMİZİ KİMSE BEKLEMESİN"

 MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un "Hainleri affetmemizi kimse beklemesin" sözlerinin ardından milletvekilleri oturdukları sıralardan kalktı.

OTURUMA ARA VERİLDİ

Gerilimin ardından TBMM Başkanvekili Levent Gök oturuma ara verdi. Her iki partinin milletvekilleri arasında tartışma büyümeden sona erdi.

TBMM'de terör tartışması! MHP ve HDP'li vekiller birbirine girdi... ile ilgili etiketler HDP TBMM MHP terör Cemal Enginyurt Meclis tartışma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.