Sivasspor 1 attı 3 aldı

Sivasspor, yeni 4 Eylül Stadı'nda karşılaştığı Denizlispor'u ilk yarının uzatma dakikalarında Yatabare ile bulduğu golle maçı 1-0 kazandı. Puanını 52'ye çıkartan Sivasspor Süper Lig'de Galatasaray'ın önüne geçerek 3. sıraya yükseldi. Denizlispor ise 31. puanla 11. sırada kaldı.

Maçın ilk tehlikeli atağı Denizlispor'dan geldi.

5. dakikada Barış Yardımcı, Rodallega'yı faulle durdurdu. Zeki Yavru'nun kullandığı serbest vuruşta Mustafa Yumlu kaleyi sağ çaprardan gören noktadan sert bir şut çekti. Ancak top kaleyi bulmadı.

Karşılaşmada karşılıklı ataklar sürerken 24. dakikada Sivaslı Emre Kılınç, Zakarya Bergdich'e faul yaptı. Bu pozisyonda Emre Kılınç karşılaşmanın ilk sarı kartını gördü. 

43. dakikada ceza sahasının hemen önünde rakibine sert bir faul yapan Zeki Yavru, hakem Abdulkadir Bitigen tarafından direkt kırmızı kart ile oyundan ihraç edildi. 

46. dakika faulden kazanılan serbest vuruş rakibe çarpan top Yatabare'nin önünde kaldı. Sol ayağı ile kalecinin sağına vuran Yatabare takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Yapılan VAR incelemesinde de golde ofsayt olmadığı görüldü. 

Hakem bitiş düdüğünü çaldıktan hemen sonra dirseği ile rakibine faul yapan Rodallega'ya sarı kart gösterdi.

İKİNCİ YARI

53. dakikada Erdoğan Yeşilyurt ceza sahasında topla buluştu. Vuruşunda top filelere giderken, hakem elle oynama gerekçesi ile bunu gol olarak saymadı.

55. dakikada, Demir Grup Sivasspor takımından Fatih Aksoy hakem Abdulkadir Bitigen tarafından sarı kart ile cezalandırıldı.

77. dakikada yine Demir Grup Sivasspor'dan Caner Osmanpaşa sarı kart gördü.

90. dakikada Denizlispor'da Zakarya Bergdich sarı kart gördü. 

4 dakika uzatmanın verildiği karşılaşma 1-0 Sivasspor'un üstünlüğü ile sonuçlandı. 

Sivasspor - Denizlispor'un maçtaki ilk 11'leri şöyle:

Hakem: Abdulkadir Bitigen
Stat: Yeni 4 Eylül Stadı

Sivassspor ilk 11: Mamadou Samassa, Uğur Çiftçi, Barış Yardımcı, Caner Osmanpaşa, Aaron Appindangoye, Claudemir, Fatih Aksoy, Mert Hakan Yandaş, Mustapha Yatabare, Emre Kılınç, Erdoğan Yeşilyurt

Denizlispor ilk 11: Tolgahan Acar, Mustafa Yumlu, Zakarya Bergdich, Oğuz Yılmaz, Zeki Yavru, Radoslaw Murawski, Oscar Estupinan, Ismail Aissati, Hadi Sacko, Olcay Şahan, Hugo Rodallega

Gol: Yatabare (46. dakika - Sivasspor)

Kırmızı Kart: Zeki Yavru (dakika 44)

Sarı Kartlar: Emre Kılınç, Caner Osmanpaşa, Fatih Aksoy (Sivasspor), Rodallega, Zakarya Bergdich (Denizlispor), 

 

 

Sivasspor 1 attı 3 aldı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Sivasspor Süper Lig Sivasspor - Denizlispor
GÜNÜN VİDEOSU

İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin hayatını kaybettiği helikopter kazası enkazına ulaşma anına ait görüntü paylaşıldı.