Sarallar'a eş zamanlı operasyon!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri Sarallar grubuyla bağlantılı bir gruba yönelik 4 ilde operasyon düzenledi. Operasyonda 7 kişi gözaltına alındı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Savas Saral ve grubuna operasyon düzenlendi.

İstanbul merkezli İzmir, Manisa ve Rize’de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda Savaş Saral ile birlikte toplam 7 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü geçtiği açıklamada "Yapılan çalışmalarda; İlimiz genelinde “Tehdit”, “Yağma”, “Gasp”, “6136 SKM”, “Ruhsatsız Silah ve Mermi Ticareti”, “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun kılma”, “Rüşvet Almak ve Vermek”, “Başkasına ait Kimlik Bilgilerinin Kullanılması”. “Resmi Belgede Sahtecilik”, “Suç Delillerini Yok Etme, Gizleme veya Değiştirme” ve “Hakaret” suçlarını işledikleri anlaşılan S.S. isimli şahsın liderliğindeki bir suç örgütüne yönelik 10.07.2018 günü İstanbul merkezli İzmir, Manisa ve Rize’de gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda (7) şahıs yakalanmış, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda 2 adet tabanca ve 128 adet fişek ele geçirilmiştir" denildi.

Sarallar'a eş zamanlı operasyon! ile ilgili etiketler Operasyon Son dakika sarallar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.