Son dakika Quaresma Altay'da iddiası!

Bir zamanlar Beşiktaş'ta da forma giyen Quaresma'nın Altay ile her konuda anlaştığı iddia edildi. Peki, Quaresma hangi takıma gitti, transfer oldu? Detaylar haberimizde...

Beşiktaş’ın efsane isimlerinden biri olan ve daha sonrasında Kasımpaşa’ya giden Quaresma için Altay’dan bir son dakika açıklaması geldi. Quaresma Altay’a mı transfer oldu? İşte detaylar…

Geçen sezonu Kasımpaşa’da geçiren ancak aradığı mutluluğu bulamayan Quaresma’nın Altay’a iömza atmaya çok yakın olduğu iddia edildi. Altay Futbol Şube Sorumlusu Hilmi Bozok, son dakika açıklamasında Quaresma ile anlaşmaya çok yakın olduklarını iletti.

19 yaşındaki stoper Cenk Özkacar'ı 1.5 milyon Euro bonservis bedeli ile Lyon’a gönderen Altay, çilek transfer olarak 36 yaşındaki kanat oyuncusu Quaresma’yı yıllık 750 bin Euro bedel ödeyerek iknaya razı etti. Bozok, son açıklamasında, "Quaresma ile görüşmelerimiz artık son aşamaya geldi. 1-2 gün içinde netlik kazanacağını düşünüyorum. Oyuncu şehri sevdi. Ben bu transferin yüzde 85 olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum." dedi.

Son dakika Quaresma Altay'da iddiası! ile ilgili etiketler Quaresma Altay Beşiktaş Kasımpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.