Son dakika okullar tatil mi? 6 Ekim resmi tatil mi?

Son dakika okullar tatil mi? 6 Ekim resmi tatil mi? 6 Ekim İstanbul’un kurtuluşunda resmi tatil var mı sorusunun cevabı merak konusu haline geldi. Tüm detayları sizler için araştırdık

6 Ekim okullar tatil mi? 6 Ekim’de kutlanan İstanbul’un kurtuluşu öğrenciler ve velilerde kafaların karışmasına neden oldu. Bu konu hakkında özellikle öğrenciler derin bir araştırma yaparken 6 Ekim Salı gününde okullarda eğitim olup olmayacağı ve resmi tatil mi sorusu yeniden gündeme geldi.

Geçtiğimiz senelerde 6 Ekim günü çoğu zaman resmi tatil olarak kutlanmaktaydı. Milli Eğitim Bakanlığı geçtiğimiz seneler içerisinde öğretmen ve öğrenciler için idari izin vermekteydi. Ancak 2017 yılında bu uygulama tamamen kaldırıldı.

6 EKİM RESMİ TATİL Mİ?

MEB tarafından yapılan son dakika açıklamasında, “6 Ekim İstanbul'un Kurtuluşu ile ilgili olarak okullarımızın tatil olup olmadığı hakkında tereddüde düşüldüğü görülmüştür. 06 Ekim İstanbul'un kurtuluşu ile ilgili planlanan törenler icra edilmekle birlikte aynı gün tüm okullarımız eğitim öğretime devam edecektir.” ifadeleri yer aldı.

6 Ekim günü geçtiğimiz sene resmi tatil ilan edilmediği için PTT, hastane, banka gibi kurumlar rutin çalışma prensiplerine devam edecektir. Yani 6 Ekim Salı günü resmi tatil değildir.

Son dakika okullar tatil mi? 6 Ekim resmi tatil mi? ile ilgili etiketler 6 Ekim istanbul'un kurtuluşu 6 Ekim tatil mi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.