Mecnun Otyakmaz: Emre ve Mert Galatasaray'a giderse ayıp olur

Sivasspor'un, Denizlispor'u 1-0 yenerek Süper Lig'de 3. sıraya yükseldiği karşılaşmanın ardından Başkan Mecnun Otyakmaz, Mert Hakan Yandaş ile Emre Kılınç'ın Galatasaray'a transferleri hakkında açıklamalarda bulundu. Otyakmaz, "Emre ve Mert Galatasaray'a giderse ayıp olur" dedi.

Süper Lig'in 27. haftasında Denizlispor'u 1-0 yenerek hanesine 3 puanı yazdıran Sivasspor, Galatasaray'ın 2 puan önünde 3. sıraya yükseldi. 

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, maç sonrasında TRT Spor'a Galatasaray'a transfer olacakları iddia edilen Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Otyakmaz, "Mert Hakan ve Emre Kılınç'ın Galatasaray'a transfer iddiaları bize hep soruluyor. Onlar hiçbir şey söylemiyor. Sonunda oraya giderlerse biraz ayıp olur. Mert Hakan ve Emre Kılınç'a yeni teklif yapacağız. Biz arkadaşlarımızla görüştük. Herhangi bir yere imza atmadıklarını söylediler" diye konuştu.

Adı Galatasaray ile anılan Sivas'ın yıldız oyuncusu Mert Hakan Yandaş ise beIN Sports'a yaptığı açıklamada, "Sezon sonu geldiğinde ayrılacağız. Hocamız da açıkladı zaten. Şu anda biz yerine Sivasspor'un konuşulmasını istiyorum... Şu anda her şeyi Sivasspor için yaşıyorum" dedi.

Mecnun Otyakmaz: Emre ve Mert Galatasaray'a giderse ayıp olur ile ilgili etiketler Emre Kılınç Sivasspor Galatasaray Mert Hakan Yandaş Mecnun Otyakmaz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.