Son dakika... Meclis Başkanı Mustafa Şentop o diziye konuk oluyor!

TRT'de perşembe günleri yayınlanan "Ev Yapımı" dizisi 23 Nisan’da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop'u ağırlayacak. Şentop dizinin yeni bölümünde hangi rolle izleyici karşısına çıkacak?

TRT1‘de perşembe günleri yayınlanan "Ev Yapımı" dizisinin, özel bölümüne TBMM Başkanı Mustafa Şentop konuk oluyor.

Koronavirüs nedeniyle setlere ara verilmesinin ardından, Seksenler ekibinin evlerinde kendi imkanlarıyla çektikleri "Ev Yapımı" dizisi 23 Nisan’da TBMM Başkanı Mustafa Şentop'u ağırlayacak.

Son dakika... Meclis Başkanı Mustafa Şentop o diziye konuk oluyor!

ÇOCUKLARIN BAYRAMINI KUTLAYACAK

Meclis'in 100. yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu ekrana taşıyacak olan dizide Şentop, 23 Nisan’da evin yönetimini üstlenen Şoray Uzun’un oğlu Selim Can ile video konferans yoluyla bir görüşme gerçekleştirecek ve çocukların bayramını kutlayacak.

Son dakika... Meclis Başkanı Mustafa Şentop o diziye konuk oluyor! ile ilgili etiketler TBMM Mustafa Şentop 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisi ev yapımı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.