LGBTİ'nin iğrenç paylaşımına 1 gözaltı!

İslam'a ve peygamberine ahlaksız yakıştırmalarla saldıran Türkiye LGBTİ Birliği adlı sosyal medya hesabını yönettiği belirlenen lgbti.org adlı sitenin domain sahibi gözaltına alındı. İstanbul Valiliğinden yapılan son dakika açıklamasına göre, sosyal medyada büyük tepkilere yol açan paylaşımlar üzerine gözaltına alınan kişiyle birlikte telefonu ile bilgisayarına da el konuldu.

Türkiye LGBTİ Birliği adlı sapkın hesaptan yapılan paylaşımlar Türkiye çapında infiae neden olmuştu.

Sosyal medyadan tepki yağan iğrenç paylaşımlar üzerine hesap sahibi olan LGBTİ.Org sitesinden hesaba erişimi olan kişi ya da kişilerce bilgileri haricinde bu mesajların atıldığı gerekçesine sığınmıştı.

Ardından da Twitter'da ahlaksız paylaşımların yapıldığı hesabı kapatmıştı.

Ancak İslam'a ve peygambere yapılan iğrenç saldırı üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından bir kişi Fatih'teki evinde gözaltına alındı. 

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada bu kişinin LGBTİ. Org sitesinin domain sahibi M.C.S. olduğu belirtildi.

İstanbul Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı: 

"Twitter hesabından Peygamber efendimize hakaret içerikli paylaşım yapan şüphelinin tespitine yönelik, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda, hesabın domain sahibi olduğu tespit edilen şüpheli şahıs (M.C.S), İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gözaltına alınmıştır.

Başsavcılık talimatları kapsamında, şüphelinin ikametinde yapılan aramalarda (1) adet cep telefonu ve (1) adet bilgisayara el konulmuştur.

Konuyla ilgili olarak başlatılan tahkikat devam etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Bu gelişmenin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından  "Peygamber efendimize hakaret eden pislik alındı" mesajı paylaşırken,

LGBTİ'nin iğrenç paylaşımına 1 gözaltı!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ise "Peygamber Efendimize (SAS) dil uzatan alçak müfteri için hesap vakti" ifadelerini kullandı.

 LGBTİ'nin iğrenç paylaşımına 1 gözaltı! - Resim : 2

 

LGBTİ'nin iğrenç paylaşımına 1 gözaltı! ile ilgili etiketler LGBTİ+ İslam peygamber
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.