Kuzey Irak'ta PKK'ya darbe! 9 terörist öldürüldü

Gelen son dakika bilgisine göre; Milli Savunma Bakanlığı(MSB), sosyal medya hesabından, Irak'ın kuzeyindeki Avaşin'de 4, Hakurk'ta 5 olmak üzere toplam 9 PKK'lı teröristin, hava destekli operasyonla öldürüldüğünü duyurdu.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, ''Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde 4, Hakurk'ta 5 olmak üzere toplam 9 PKK'lı terörist, düzenlenen hava destekli operasyonla etkisiz hale getirildi. En son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar operasyonlarımız devam edecek.'' ifadeleri kullanıldı.

Kuzey Irak'ta PKK'ya darbe! 9 terörist öldürüldü

BU HAFTA ÖLDÜRÜLEN PKK'LI SAYISI 74'E YÜKSELDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri'
nin Suriye ve Kuzey Irakt'ta bu hafta boyunca düzenlediği operasyonlarda Barış Kalkanı bölgesinde 56, Kandil'de 9 ve Avaşin ve Hakurt'ta da 9 terörist öldürüldü. Böylece öldürülen PKK'lı sayısı 74'e yükseldi.

Kuzey Irak'ta PKK'ya darbe! 9 terörist öldürüldü ile ilgili etiketler Milli Savunma Bakanlığı PKK Twitter terör terörist msb öldürüldü
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.