Son dakika... Koronavirüs tedbirlerine uymayan minibüs şoförü ikinci kez ceza yedi

Son dakika... İstanbul Ataşehir'de koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine karşın kapasitesinin üzerinde yolcu taşıdığı için denetimlere takılan bir minibüs şoförü, ikinci kez ceza aldı.

Ataşehir'de sivil trafik ekipleri, sokağa çıkma yasağının ardından minibüs ve otobüslere denetim yaptı. Kapasitesinin üzerinde yolcu taşıdığı için denetimlere takılan bir minibüs şoförünün daha önce de fazla yolcu taşımaktan ceza aldığı ortaya çıktı.

Son dakika... Koronavirüs tedbirlerine uymayan minibüs şoförü ikinci kez ceza yedi

HABER ALINCA GÜZERGAH DEĞİŞTİRDİLER

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik Ekipleri, sabah saatlerinde Ataşehir'de iki farklı noktada minibüs ve otobüslere denetim yaptı. Bazı minibüsler, polisin denetim noktasını haber alınca güzergah değiştirdi ama buna rağmen ceza yemekten kurtulamadı.

3 BİN 180 LİRA CEZA

Fazla yolcu taşıdığı tespit edilen bir başka minibüsün ise daha önce de aynı kuralı ihlal etmekten ceza yediği ortaya çıktı. Her iki minibüse Umumi Hıfzıssıhha Kanunları gereğince 3 bin 180 lira para cezası kesildi.

Son dakika... Koronavirüs tedbirlerine uymayan minibüs şoförü ikinci kez ceza yedi - Resim : 2

Minibüste bulunan bir yolcu, "Millet işe gidiyor. Gidemezlerse yevmiyesini kesecekler. Buna bir önlem bulunması lazım. Şoföre söyledik ama o da para kazanıyor" dedi. Polis ekipleri ayrıca otobüsleri de durdurarak denetim yaptı. Sosyal mesafe kuralına uyulup uyulmadığını kontrol etti.

DHA

Son dakika... Koronavirüs tedbirlerine uymayan minibüs şoförü ikinci kez ceza yedi ile ilgili etiketler Minibüs sosyal mesafe cezası kovid-19 corona covid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.