Son dakika Keçiören seçim sonuçları!

Son dakika Keçiören seçim sonuçları! Uzun süredir beklenen yerel seçimin gerçekleşmesine kısa bir süre kaldı. Seçim heyecanının yoğun olarak yaşandığı ilçelerden biri de Keçiören oluyor. Ankara'nın Keçiören ilçesindeki belediye başkan adayları ve seçim sonuçları araştırılıyor. Tüm ayrıntıların 31 Mart 2019 Pazar günü açıklanması bekleniyor. İşte Son dakika Keçiören seçim sonuçları! Peki Keçiören'ın yeni belediye başkanı kim oldu? Detaylar haberimizde...

Son dakika Keçiören seçim sonuçları! Ankara'nın en kalabalık ilçelerinden biri olan Keçiören'de seçim heyecanı gün geçtikçe artıyor. 31 Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimin ardından belli olacak yeni belediye başkanı hakkında şimdiden araştırmalar başladı. İşte Son dakika Keçiören seçim sonuçları! 

Son dakika Keçiören seçim sonuçları!

SON DAKİKA KEÇİÖREN SEÇİM SONUÇLARI!

Keçiören'in yeni belediye başkanının kim olduğu henüz belli olmadı. Keçiören seçim sonuçlarının 31 Mart 2019 tarihinde açıklanması bekleniyor.

KEÇİÖREN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Ak Parti - Turgut Altınok
CHP - Açıklanmadı
MHP - Açıklanmadı
İyi Parti - Güçlü Şenel
HDP - Açıklanmadı

KEÇİÖREN

Keçiören, Ankara'nın metropol ilçelerinden biridir. Ankara'nın ve Türkiye'nin nüfus olarak ikinci büyük ilçesidir.

Daha önce Altındağ ilçesine bağlı bir mahalle iken, 1984 yılında ilçe olan Keçiören'in nüfusu 1 milyona yaklaşmıştır. Çubuk çayının iki bölüme ayırdığı ilçe'nin 47 mahallesi ve 12 semti bulunmaktadır. Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı hazırlıkları sırasında karargâh olarak kullandığı Ziraat Mektebi binası, bugün Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü olarak kullanılmaktadır. Atatürk'ün kullandığı oda ise koruma altına alınmıştır. O dönemin eşyaları sergilenmektedir. Vehbi Koç'un yazlık evi Keçiören ilçesinin Gazino semtinde bulunmaktadır. Önceki dönem Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan Melih Gökçek belediyecilik deneyimini 1984-1989 yılları arasında burada kazanmıştır. En uzun belediye başkanlığını 16 sene boyunca Turgut Altınok yapmıştır.

Nüfus
Adrese dayalı nüfus kayıt sistemi 2016 verilerine göre 903.565 kişi ile Çankaya'dan sonra Ankara'nın ve Türkiye'nin nüfus bakımından en büyük ikinci ilçesi konumundadır. Türkiye'nin de en kalabalık ilçelerinden biridir ve pek çok ilden nüfusu daha fazladır.

Son dakika Keçiören seçim sonuçları! ile ilgili etiketler 31 Mart Keçiören yerel seçim
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.